Ana SayfaDizilerMasumiyet 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Psikopat İrem Çıkıyor!

İlgili Postlar

Masumiyet 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Psikopat İrem Çıkıyor!

Fox Tv’nin yeni dizisi Masumiyet, 17 mart çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ela, İlker’e tüm zavallılıkları aleyhine kullandıklarını söyler. İlker, bunu ona kendisinin yapmamış olabileceğini söyler. Bahar, İlker’i kızının yanında görünce onun yakasını tutar. Basın açıklaması yapan İlker, Ela ile kısa bir ilişki yaşadığını itiraf eder. İlker, tekrar mahkemeye çıkar. Masumiyet 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Psikopat, İrem çıkıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Psikopat İrem Çıkıyor!

Masumiyet 4. bölüm 2. fragmanında; İrem, kendisini o hale getirenin İrem olduğunu hatırlıyor. Harun, kızının böyle bir şey yapabileceğine inanmak istemiyor. Ela, mahkemede İlker’i hastaneye kendisinin çağırdığını söyleyip onu, kurtarıyor. İrem, bir intihar videosu hazırlayıp ölümünden, İlker ile Ela’nın sorumlu olduğunu söylüyor.

İşte Masumiyet 4. bölüm 2. fragmanı…

MASUMİYET 3. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLMUŞTU!

Mahkemeye, tekerlekli sandalyeyle Ela’da gelir. Ama olayla ilgili hiçbir şey hatırlamaz. Kendisine yapılan suçlamaları sadece dinler. İlker’in avukatları, Ela’nın masum olmayabileceğini söyleyip savunmalarına delillerle devam ederler. Önce Ela’nın, kendi kendine çektiği müstehcen fotoğrafları, sonra İlker’in kendisine hediye ettiğini söylediği kolyeyi ve kendisinin aldığını kanıtlayan görüntüleri mahkemeye sunarlar.

Bahar, daha fazla dayanamayıp elindeki fotoğrafları gösterip, kızının kendisine nasıl böyle bir şey yapacağını haykırır. Hakim, Bahar’ı dışarı çıkartır. Timur ise, kızını değil rezil olduğunu düşünür. O parayı alıp gitmeleri gerektiğini Bahar’a söyler. İlker, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılır.

Onun dışarı çıkmasıyla herkes Ela’nın suçlu olduğuna inanmaya başlar ve onu internetten linç ederler. Hande, Ela hakkında yazılanları onun gözüne sokar. Kendisi hakkında yazılanları gören Ela, boynunu kesip kendisini öldürmeye çalışır. İrem, Hale’nin zoruyla mutluluk oyunu oynar. Ancak, İlker onun yüzüne bile bakmaz.

Harun, İlker ile konuşmaya gider. Ona, kızından bir an evvel boşanmasını ister. O sırada İrem gelir ve babasının bu yaptığına çok kızar. İlker, sadece susar ve babasının kendisi hakkında konuştuklarını duyduktan sonra, kimsenin kendisini tanıyamayacağı şekilde giyinip, Ela’nın yanına hastaneye gider. Ela, İlker’i karşısında görünce ne düşüneceğini bilemez.

Masumiyet 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İlker Ela İle İlişkisi Olduğunu İtiraf…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler