Ana SayfaDizilerMaraşlı 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Maraşlı Mahur'un Hayatını Kurtarabilecek Mi?

İlgili Postlar

Maraşlı 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Maraşlı Mahur’un Hayatını Kurtarabilecek Mi?

Atv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Maraşlı, 10. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Mahur, Maraşlı’nın kendisinden sakladığı bir şeyler olduğunu ve o yüzden ayrılmak istediğini anlıyor. İlhan, karısıyla ilişkisi olduğu öğrendikten sonra Ozan’ı öldürüyor. Acer’in oğlu, Maraşlı’nın peşine düşüyor. Mahur, yaralanıyor. Maraşlı, Mahur’un hayatını kurtarabilecek mi?

Pazartesi Dizileri 2020

Maraşlı Mahur’un Hayatını Kurtarabilecek Mi?

Maraşlı dizisi 11. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Mahur, Maraşlı’nın kendisini terk etmesinden sonra yurt dışından geri döndüğüne pişman oluyor. Ancak, onun kendisinden bir şeyler sakladığını anlıyor. Maraşlı’ya konuşup onun artık koruması olmasını istemediğini söylüyor. Maraşlı, işiyle aşkı arasında kalıyor.

MARAŞLI 10. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Necati, Ömer’in oğlu olduğunu ve Savaş’ın kendi kardeşi olduğunu biliyor. Kardeşiyle birlikte yıllarca Aziz’den intikam almak için savaşıyor. Ama, onun alkolik oğlu gibi görünüyor. İlhan, Savaş’la konuşmaya gidiyor. Ona, uyuşturucu işi yapamayacağını söylüyor. Savaş, onun bu teklifini kabul ediyor.

Ancak konuşmalarından sonra hemen ona, karısıyla Ozan’ın beraber çekilmiş fotoğraflarını gönderiyor. İlhan, fotoğrafları gördükten sonra evde karısıyla kavga ediyor. Ozan’la hiçbir şey olmamış gibi buluşan İlhan, onu bir ormana götürüyor. Acer’in oğlu, Maraşlı’dan intikam almak için onun kardeşi dediği Nevzat’ı kaçırıp işkence ediyor.

Maraşlı’ya, onun fotoğraflarını gönderip yanına çağırıyor. Mahur, Ozan’la buluşup ondan, Maraşlı’nın güvenilmez biri olduğunu, onun Savaş’la çalıştığını düşünüyor. Maraşlı, onu oradan alıp uzaklaştırıyor. Mahur’u, götürürken Acer’in oğlu peşlerine düşüyor. Ateşli saldırıda Mahur, yaralanıyor.

Maraşlı, onu yaralı bir şekilde emniyetli bir yere koyup, onlarla çatışmaya giriyor. Artık, ne Maraşlı’nın nede, Mahur’un mücadele edecek hali kalmıyor. Maraşlı, ellerini havala kaldırıp teslim oluyor. İlhan ile karısı ise, Ozan’ın cesedini gömmek için mezar açıyor. Onun cesedini gömüp hayatlarına devam etmek istiyorlar.

Ancak, onların oraya gittiğini ve İlhan’ın Ozan’ı öldürdüğünü Savaş ile Necati, görüyor. O anları kameraya kayıt ediyor. Maraşlı’nın, ekibi onun zor durumda olduğunu anlayıp onu kurtarmak için harekete geçiyor. Bu arada Mahur, çok kan kaybettiği için hayal görmeye başlıyor.

Maraşlı 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mahur Vuruluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler