Ana SayfaDizilerMaraşlı 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mahur Vuruluyor!

İlgili Postlar

Maraşlı 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mahur Vuruluyor!

Atv’nin gözde dizilerinden Maraşlı, 10. yeni bölümüyle 15 mart pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Necati, Savaş’la buluşup ona sarılır ve sabretmesini, kendisinin yıllarca beklediğini söyler. Maraşlı, Mahur’dan ayrılır. Mahur’un, kendisini yarı yolda bıraktığını düşünce de, gerçekleri öğrenip onun hassas kalbini kırmak istemez. Maraşlı 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Mahur, vuruluyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Mahur Vuruluyor!

Maraşlı 10. bölüm 2. fragmanında; Mahur, Maraşlı’nın kendisinden bir şeyler sakladığını, onun için kendisinden uzaklaşmak zorunda kaldığını anlıyor. Savaş, Maraşlı’yı kardeşi üzerinden tehdit ediyor. Ondan kardeşi karşılığında malları getirmesini istiyor. Maraşlı, Mahur’un yaralandığını anlıyor.

İşte Maraşlı 10. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1370103106286018560

MARAŞLI 9. BÖLÜM ÖZETİ!

Maraşlı, Mahur’un giden uçağının ardından baka kalır. Geri dönüp giderken MİT’in adamları gelip Maraşlı’yı alıp götürüyorlar. Onun tüm operasyonu berbat ettiğini ve işine son verildiğini söylerler. Maraşlı, Mahur’un mutlaka geri döneceğini söylüyor. Neden bu kadar emin olduğu sorulduğunda Maraşlı, Mahur’un kendisine aşık olduğunu söyler.

Eve gelen Maraşlı, ses kaydı yapmaya başlar. Mahur’un gidişiyle yıkılan Maraşlı, onu ne kadar sevdiğini daha iyi anlar. O sırada Mahur, içeri girer. Onun gelmesiyle Maraşlı çok mutlu olur ve işine devam eder. Yine Mahur’u korumaya devam eder. Operasyonunun devam etmesi için, onun babasıyla barışıp eve dönmesi için yardım eder.

İlhan, Savaş’ın şirketin özel uçaklarıyla uyuşturucu sevkıyatı yapacağını öğrenir. Hemen polise Savaş ve ortağı Acer’i ihbar eder. Polisler depoya operasyon düzenler. Ancak, polisler verilen depoda uyuşturucu bulamaz. Acer, adamlarına İlhan’ı ortadan kaldırmalarını ister. İlhan, peşine silahlı adamlar düşünce Maraşlı’yı arar.

Aziz, mezarlıkta Mahur’la konuşurken kalp krizi geçirir. Sadık, Ömer’in cesedini gömdüğü yerden çıkarmak ister. Ama, Ömer’i kendi elleriyle gömdüğü mezar boş çıkar. Maraşlı, Acer’in adamlarını tam İlhan’ı öldürecekleri sırada etkisiz hale getirip onu kurtarır. Acer’in, karşısına çıkıp onu oğluyla tehdit eder ve İlhan’dan uzak durmasını ister.

Maraşlı, Mahur’la konuşup birlikte bir geleceklerinin olamayacağını söyler. Mahur, onun kendisinden ayrılmak istediğini anlayıp dönüp gider. Necati, Savaş ile mezarlıkta buluşur.

Maraşlı 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Necati İle Savaş Kardeş Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler