Ana SayfaDizilerKefaret 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sinan'dan Kötü Haber Mi Geliyor?

İlgili Postlar

Kefaret 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sinan’dan Kötü Haber Mi Geliyor?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Kefaret, 17. yeni bölümüyle 14 mart pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Zeynep, Sinan’a onu hayatında istediğini söyler. İkilinin evlenecek olduğunu öğrenen Ahmet, Sinan’a Zeynep’le evlenmelerini istemediğini, onu taşıyamayacağını söyler. Arzu, peş parasız kalır. Kefaret 17. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Sinan’dan, kötü haber mi geliyor?

Pazar Dizileri 2020

Sinan’dan Kötü Haber Mi Geliyor?

Kefaret 17. bölüm 2. fragmanında; Meltem, Arzu’yu bulup ona tüm tuzağı Ahmet’in yaptığını anlatıyor. Zeynep ile Sinan, nikah günü alıyor. Nikahtan hemen önce Sinan’ın bir operasyona gitmesi gerekiyor. Zeynep, Sinan’ın gitmemesini istiyor. Sinan’ın arkadaşı tek geliyor. Zeynep, Sinan’ı göremeyince ona bir şey olduğunu anlıyor.

İşte Kefaret 17. bölüm 2. fragmanı…

KEFARET 16. BÖLÜM ÖZETİ!

Sude’nin eve dönmesiyle evde bayram havası yaşanır. Sinan, Zeynep’e evlenme bile teklif etmeden onunla evleneceğini söyler. Bu duruma Zeynep, çok bozulur. Sinan, Zeynep’lerin evinde kalacağını söyler. Münevver’e de mesaj çekip, bundan sonra Zeynep’te kalacağını ve eşyalarını hazırlamasını ister.

Münevver, bu duruma bozulur. Kardeşinin, kendisiyle vedalaşmadan eşyalarını istemesi ağırına gider. Meltem’in isteği üzerine Alp, Ahmet’i takip ettirmesi için bir dedektif tutar. Ahmet’in Arzu’yla çekilen fotoğrafları eline geçince, Meltem’e vermez. Arzu, Ahmet’e bir telefon gönderir ve onunla tekneyle gezintiye çıkar.

Ahmet’le, uzaklara gitmenin planlarını yapar. Arzu’nun, vaatleri karşısında Ahmet, ne kadar parası olduğunu görüp emin olmak istediğini söyler. Oda, tüm parasının nerelerde olduğunu bilgisayardan gösterir. Ahmet, Sinan’ın verdiği diski bilgisayara yerleştirip, Arzu’nun şifrelerini ele geçirir.

Arzu’nun tüm kara parası emniyetin eline geçer. Ahmet ile Arzu, bir otelin barında buluşur. Sinan, Arzu’yu yakalamak için oraya operasyon düzenler. Ama Meltem’in gelip orayı basıp video çektirmesi operasyonu bozar. O kargaşada Arzu, oradan kaçmayı başarır.

Meltem’in, Ahmet’i Arzu’yla yakaladığı anlar magazine düşer. Ahmet, rezil rüsva olur. Evdekiler de öyle düşünürken Sinan gelir ve Ahmet’in kendileriyle Arzu’yu yakalamak için birlikte hareket ettiğini söyler. Ahmet, eve gidince anahtarın değiştirildiğini öğrenip kapıda kalır. Başka bir girişten eve girip Meltem’den intikam almak ister.

Kefaret 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ahmet Sinan’ın Zeynep’le Evlenmesine Karşı Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler