Ana SayfaDizilerKefaret 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ahmet Sinan'ın Zeynep'le Evlenmesine Karşı Çıkıyor!

İlgili Postlar

Kefaret 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ahmet Sinan’ın Zeynep’le Evlenmesine Karşı Çıkıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Kefaret, 16. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Alp, tuttuğu dedektifle Ahmet’le Arzu’nun fotoğraflarını çektiriyor. Ahmet’i, o fotoğraflarla tehdit edip, Elif için açtığı velayet davasını geri çekmesini istiyor. Meltem, Ahmet’le Arzu’yu birlikte yakalatıyor. Ahmet, Arzu’nun yakalanması ve kara parasını ele geçirmek için Sinan’la birlikte hareket ediyor. Kefaret 17. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ahmet, Sinan’ın Zeynep’le evlenmesine karşı çıkıyor.

Pazar Dizileri 2020

Ahmet Sinan’ın Zeynep’le Evlenmesine Karşı Çıkıyor!

Kefaret 17. bölüm 1. fragmanında; Ahmet, aslında Arzu’yu yakalatmak için onunla buluşuyor. Meltem’in gelmesiyle operasyon patlıyor ve Arzu, oradan kaçmayı başarıyor. Ahmet, Meltem’in çektirdiği videoyla rezil oluyor. Birde üzerine kapıda kalıyor. O sinirle Meltem’in üzerine yürüyüp darp ediyor. Zeynep, Sinan’a onu hayatında istediğini söylüyor. İkilinin evlenecek olduğunu öğrenen Ahmet, Sinan’a Zeynep’le evlenmelerini istemediğini, onu taşıyamayacağını söylüyor. Arzu, peş parasız kalıyor.

İşte Kefaret 17. bölüm 1. fragmanı…

KEFARET 16. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sude’nin eve dönmesiyle evde bayram havası yaşanıyor. Sinan, Zeynep’e evlenme bile teklif etmeden onunla evleneceğini söylüyor. Bu duruma Zeynep, çok bozuluyor. Sinan, Zeynep’lerin evinde kalacağını söylüyor. Münevver’e de mesaj çekip, bundan sonra Zeynep’te kalacağını ve eşyalarını hazırlamasını istiyor.

Münevver, bu duruma bozuluyor. Kardeşinin, kendisiyle vedalaşmadan eşyalarını istemesi ağırına gidiyor. Meltem’in isteği üzerine Alp, Ahmet’i takip ettirmesi için bir dedektif tutuyor. Ahmet’in Arzu’yla çekilen fotoğrafları eline geçince, Meltem’e vermiyor. Arzu, Ahmet’e bir telefon gönderiyor ve onunla tekneyle gezintiye çıkıyor.

Ahmet’le, uzaklara gitmenin planlarını yapıyor. Arzu’nun, vaatleri karşısında Ahmet, ne kadar parası olduğunu görüp emin olmak istediğini söylüyor. Oda, tüm parasının nerelerde olduğunu bilgisayardan gösteriyor. Ahmet, Sinan’ın verdiği diski bilgisayara yerleştirip, Arzu’nun şifrelerini ele geçiriyor.

Arzu’nun tüm kara parası emniyetin eline geçiyor. Ahmet ile Arzu, bir otelin barında buluşuyor. Sinan, Arzu’yu yakalamak için oraya operasyon düzenliyor. Ama Meltem’in gelip orayı basıp video çektirmesi operasyonu bozuyor. O kargaşada Arzu, oradan kaçmayı başarıyor.

Meltim’in, Ahmet’i Arzu’yla yakaladığı anlar magazine düşüyor. Ahmet, rezil rüsva oluyor. Evdekiler de öyle düşünürken Sinan geliyor ve Ahmet’in kendileriyle Arzu’yu yakalamak için birlikte hareket ettiğini söylüyor. Ahmet, eve gidince anahtarın değiştirildiğini öğrenip kapıda kalıyor. Başka bir girişten eve girip Meltem’den intikam almak istiyor.

Kefaret 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ahmet’in Arzu’yla İlişkisi Ortaya Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler