Ana SayfaDizilerAlev Alev 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çiçek Ali'yi Karşısında Görünce Şok...

İlgili Postlar

Alev Alev 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çiçek Ali’yi Karşısında Görünce Şok Oluyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Alev Alev, 18. yeni bölümüyle 11 mart perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Tomris, Cemre’nin Güneş’in velayetini almasının şerefine bir kutlama düzenler. Çelebi, Cemre’nin çalıştığı restorandı yaktırır. Ozan’ın amcasıyla işbirliği yapıp, onun ceza almasına neden olur. Ömer, Ozan’ı kurtarmak için dükkanını satar. Ozan, annesinin evi sattığını öğrenir. Tomris, Atlas’ı kaybetme noktasına gelir. Alev Alev 18. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Çiçek, Ali’yi karşısında görünce şok oluyor.

Perşembe Dizileri 2020

Çiçek Ali’yi Karşısında Görünce Şok Oluyor!

Alev Alev 18. bölüm 1. fragmanında; Ozan, amcasını dövüp evin tapusunu geri istiyor. Ancak, onun tapuyu Çelebi’ye verdiğini öğreniyor. Çelebi, elinde tapu Cemre ile Ozan’a show yapıyor. İskender, Çiçek’i arayıp ondan, dışarı çıkmasını istiyor. Çiçek, Ali’yi karşısında görünce şok oluyor.

İşte Alev Alev 18. bölüm 1. fragmanı…

ALEV ALEV 17. BÖLÜM ÖZETİ!

Cemre, kendisini bekleyenlere müjdeyi verir. Tomris, bu sevinçli haberi kutlamak için bir davet düzenler. Oraya, Cemre’ye yardım eden kim varsa davet eder. Çelebi, Cemre’nin kendisine dönmesi için onun çevresindekileri hedef alır.

Kutlama günü, restorandın yakıldığını öğrenirler. Tomris, Çelebi’ye yenilmeyeceklerini söyleyip onlara yeni bir dükkan ayarlır. Çelebi, Bülent’i bulup Atlas’ın velayetini almak için Tomris’i köşeye sıkıştırır. Tomris, Atlas’ı kaybetme durumuyla karşı karşıya kalır. Bunu öğrenen Cemre, gidip Çelebi’yle konuşur.

Çelebi, Cemre’nin üzerine saldırır ve ona kim yardım ettiyse bunun bedelini ödeyeceğini söyler. Güneş’in ilk okul günü pek iyi geçmez. Ama Ömer ile Ozan’ın desteğiyle okulunu kabul etmeye başlar. İskender, Çiçek’le konuştuktan sonra şikayetini geri alıp Ali’yi hapisten çıkarmak için harekete geçer.

Ozan’ın amcasını bulan Çelebi, inşaatta olanların suçunu ona attırır. Mahkemeye çıkan Ozan, 4 yıl ceza alır. Para karşılığı ise yüz yirmi bin lira tutar. Ömer, Ozan’ı kurtarmak için hemen dükkanını satar.

Ozan, buna karşı çıksa da Ömer’in ısrarıyla kabul eder. Amcası ise, annesiyle konuşmaya gider. Onu evi satmaya ikna eder. Tomris, Bülent’le anlaşmak için onu bekler. Kapıda Bülent’in yanında Çelebi’yi görünce işlerin değiştiğini anlar. Çelebi, Tomris’i torununu bir daha göremeyeceğini söyleyip onu tehdit eder.
Çelebi, Cemre’yi arayıp ona, gidip Ozan’ın annesini teselli etmesi gerektiğin söyler. Cemre, onlara bir şey yaptığını anlayıp doğruca Ozan’ın evine koşar. Ozan, annesinin evi amcasına sattığını öğrenir. Cemre, tüm bu felaketlerin sorumlusu olarak kendisini görüp perişan olur.

Alev Alev 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çelebi Cemre’ye Yardım Edenleri Perişan…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler