Ana SayfaDizilerArıza 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Haşmet Ölecek Mi?

İlgili Postlar

Arıza 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Haşmet Ölecek Mi?

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Arıza, 25. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ali Rıza, babasının mezarını kardeşi ve Halide’yle birlikte açıyor ve mezarı boş buluyorlar. Mert, Mithat ve Burak’ın adamları tarafından vuruluyor. Sıra Haşmet’i ortadan kaldırmaya geliyor. Haşmet, ölecek mi?

Pazar Dizileri 2020

Haşmet Ölecek Mi?

Arıza 26. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ali Rıza, bahis dövüşünde galip geliyor. Bahsi yapan kişi Ali Rıza’nın üzerinden çok para kazanıyor ve onunla tekrar çalışmak istiyor. Ali Rıza, onun kendisine verdiği parayı istemiyor. Karşılığında babası hakkında bilgi istiyor.

ARIZA 25. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Adam, Balaban’ın sadece Mehmet Emin’e çalıştığını bildiğini söylüyor. Ama Ali Rıza’ya, babasının yaşıyor olabileceğini, eğer oradan sağ kurtulabilirse babasını bulabileceğini söylüyor. Ali Rıza, adamın üzerine bıraktığı tüm adamları alt ediyor. Halide, Rukiye’yle konuşurken Mert, konuşulanları duyuyor ve babasının katil olamayacağını söylüyor.

Ali Rıza, Balaban’ı takibe alıyor ve onun dayı dediği kişiyi bulmak istiyor. Bu arada Burak, Ali Rıza’nın dükkanına gidip haraç istiyor. Oradan bir araba beğenip kendisine göndermelerini istiyor. Ali Rıza, o arabayı Burak’a gönderiyor. Ancak, Burak Ali Rıza’nın kendisinden korktuğunu düşünürken araba patlıyor.

Haşmet, Halide’ye bir daha Ali Rıza’yla görüşmesini istemediğini söylüyor. Ali Rıza’ya da aynı şekilde, kızından uzak durmasını istiyor. Bergüzar, Haşmet’le buluşup konuşuyor. Ona, Ali Rıza’nın öldü zannettiği oğlu olduğunu söylüyor. Haşmet, Mithat’ın haraçları yükseltiğini, Yakup’la beraber çalıştığını öğrenip onu öldürüyor.

Mithat, Haşmet’in Yakup’u öldürdüğünü öğrenince Burak’ı arayıp görüşmek için yanına çağırıyor. Sabri, Balaban’ın adamlarını mezarlıkta paralarla yakalıyor ve adamları temizliyor. Balaban, bu durumu öğreniyor.

Muzaffer, Bergüzar’ın yanına gidip Bababan hakkında bulduğu bilgileri ona iletiyor. Ama Dayı, dediği kişiyle ilgili bir bilgi bulamıyor. Ali Rıza, Halide ve Mert’le, babasının mezarına gidip mezarı açmaya başlıyorlar. Ama, mezar boş çıkıyor. Ali Rıza, mezarlıkta silahlı kişiler görüyor.

Mert’le Halide’yi, kazdıkları mezarın içine girdiriyor. Ama Mert, vuruluyor. Halide, hemen Mert’e ilk müdahaleyi yapıyor. Hemen hastaneye götürmek için yola çıkıyorlar. Mert’in kalbi duruyor. Halide, onu hayata döndürmek için elinden geleni yapıyor ve tam ümidini kestiği an Mert, hayata geri dönüyor.

Rukiye, Bergüzar’ı evinin önünde görüp onu içeri davet ediyor. Murat, Mert’in vurulmasında Burak’la Balaban’ın parmağı olduğunu öğrenip öfkeden deliye dönüyor. İşin ucunda Mithat’ın da parmağı olduğu ortaya çıkıyor. Burak’ı arayan Mithat, bir şey olursa tüm suçu Balaban’ın üzerine atacaklarını söylüyor.

Bergüzar, oğlunun ölmediğini kaçırıldığını söyleyip Rukiye’ye Ali Rıza’nın bebeklik fotoğrafını gösteriyor. Halide, olanları babasına anlatmak için aradığında Haşmet’de, silahlı saldırıya uğruyor.

Arıza 25. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Mert’i Kim Neden Vuruyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler