Ana SayfaÜnlülerKefaret 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ahmet'in Arzu'yla İlişkisi Ortaya Çıkıyor!

İlgili Postlar

Kefaret 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ahmet’in Arzu’yla İlişkisi Ortaya Çıkıyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kefaret, 16. yeni bölümüyle 7 mart pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Zeynep, Sinan’ın Sude’nin koruyucu ailesi olmasına çok sevinir. Artık hep beraber çiftlikte kalacaklarını söyler. Bu durumda Zeynep’le Sinan, evlenmesi gerekir. Avukat hanım, bu duruma biraz bozuluyor. Dizinin yeni fragmanı yayınlandı. Ahmet’in Arzu’yla olan ilişkisi ortaya çıkıyor.

Pazar Dizileri 2020

Ahmet’in Arzu’yla İlişkisi Ortaya Çıkıyor!

Kefaret 16. bölüm 2. fragmanında; Sinan, Sude’nin koruyucu ailesi olduğunu için çiftlikte kalmaya başlıyor. Zeynep, Sinan’la evlenme meraklısı olma durumuna düşürdüğü için Münevver’e çok kızıyor. Ahmet, Elif’in velayetini alabilmek için Zeynep’in akıl sağlığının yerinde olmadığını öne sürüp dava açıyor. Meltem, Ahmet ile Arzu’yu birlikteyken yakalayıp o anları kameraya çekiyor.

İşte Kefaret 16. bölüm 2. fragmanı…

KEFARET 15. BÖLÜM ÖZETİ!

Sude, görevliler tarafından Zeynep’ten koparılıp çocuk esirgeme kurumuna götürülür. Ayşe, o kadar üzülüyor ki, Zeynep onu teselli etmek durumunda kalır. Sude ise, bunun geçici bir durum olduğunu anlayıp durumu olgunlukla karşılar. Ahmet, Elif’i Arzu’ya götüreceği sırada Sinan, onları yakalar.

Ama, orada Arzu’yu bulamazlar. Ahmet, ifade vermek üzere karakola götürülür. Arzu’nun, Elif’e ve kendisine sahte pasaport düzenlediğini öğrenince Ahmet, tuzağa düştüğünü anlar. Ahmet, aşk acısı çekmeye başlar. Arzu, hasta kılığında Ahmet’in yanına gelir. Onsuz olamadığını, Elif’i de alıp istediği yere gidebileceğini paranın sorun olmayacağını söyler.

Ahmet, Arzu’yu kovuyor ve bir daha karşısına çıkmamasını söyler. Daha sonra dayanamayıp peşinden koşar. Arzu, o anları geriden izler. Ahmet’in yanına Zafer’i gönderir ve onu Arzu’nun beklediğini söyler. Arzu ile Ahmet buluşur. Zafer, silahını Ahmet’e doğrultup onu öldürmek ister.

Sinan, ablasıyla konuştuktan sonra Sude’nin koruyucu ailesi olmayı kabul eder ve işlemlere başlar. Bunu Zeynep’ten saklar. Ona sürpriz yapmak ister. Zeynep, Sinan’ın avukatla ilişkisi olduğunu zannedip ondan ümidini kesmeye başlar. Sinan, Sude’yi alıp çiftliğe götürür. Zeynep, onları görünce çok mutlu olur. Sinan’a sarılıp onu çok sevdiğini söyler. Zafer, Ahmet’i öldürmek istiyor. Ancak yapamaz.

Kefaret 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ahmet Elif’in Velayetini Almaya Hazırlanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler