Ana SayfaDizilerYasak Elma 103. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Kabus Mu Görüyor?

İlgili Postlar

Yasak Elma 103. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Kabus Mu Görüyor?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 102. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Yıldız, Çağatay’ı Cansu ile otel odasında yakaladıktan sonra evi terk ediyor. Hasan Ali, Yıldız’ı ikna edip eve getiriyor. Cansu, evden kovuluyor. Şahika, Yıldız ile Çağatay’ı barıştırmak için onları aynı odaya kilitliyor. Cansu, benzinle evi yakıyor. Yasak elma 103. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Yıldız, kabus mu görüyor?

Pazartesi Dizileri 2020

Yıldız Kabus Mu Görüyor?

Yasak Elma 103. bölüm 1. fragmanında; Yıldız’ın oğlu büyüyor ve Cansu ona annelik yapıyor. Hasan Ali, fakirleşip bir kebapçı oluyor. Şahika, çok güzel bir hayat yaşıyor. Tüm bunları, Yıldız hayal mi ediyor?

İşte Yasak Elma 103. bölüm 1. fragmanı…

YASAK ELMA 102. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yıldız, Çağatay’la Cansu’yu otel odasında basıyor. Çağatay, bir türlü Yıldız’a kendisini ifade edemiyor. İhanete uğradığını düşünen Yıldız, oğlunu da alıp annesiyle birlikte bir otel odasına gidiyor. Şahika, Mahmut’la boğuşurken onu öldürüyor. Zehra’nın odasına gidip onu aşağı indiriyor ve eline Mahmut’u öldürdüğü aleti onun eline tutuşturuyor.

Hasan Ali, geldiğinde Mahmut ölmüş oluyor. Bu cinayet Zehra’nın üzerine kalmaması için hemen bir adamından cinayeti üstlenmesini istiyor. Zehra, gerçekleri anlatıyor. Şahika’nın kendisini aşağı getirip eline bir şey verdiğini söylüyor. Ama Şahika, onun akıl sağlığının yerinde olmadığını söyleyip geçiştiriyor.

Ona daha güçlü sakinleştiriciler alıyor. Çağatay, Yıldız’ın evi terk ettiğini duyunca hemen babasının yanına gidip, başından geçenleri ona, bir bir anlatıyor. Hasan Ali, hemen Cansu’yu evden gönderiyor. Cansu, Ender’in yanına gidip onların yüzünden bu halde olduğun söylüyor.

Hasan Ali, Yıldız’ın yanına gidip onu otelden alıp evine getiriyor. Feride, Yıldız’la oğlunun ayrılmasını istemiyor. Hatta, Halit Can’ı özlüyor. Şahika, Çağatay ile Yıldız’ı barıştırmak için Hasan Ali’yle birlikte yemeğe çıkıyor.

Çıkarken de, barışsınlar diye Çağatay ile Yıldız’ın odasını üzerinden kilitliyor. Cansu, evde kimse yokken tüm eve benzin döküp ateşe veriyor. Yıldız ile Çağatay, kapı kilitli olduğu için dışarı çıkamıyor. Yıldız, dumana dayanamayıp bayılıyor. Hasan Ali, evde yangın çıktığını duyup eve koşuyor.

Yasak Elma 102. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Çağatay’ı Terk Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler