Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 45. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Halise Gözaltına Alınıyor!

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 45. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Halise Gözaltına Alınıyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı, 44. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Mavi’nin, eski kocasının gelmesiyle ortalık karışıyor. Yahya, Dudu’nun kendisininden hamile olmadığından emin oluyor. Elvan, evden kovulmaktan beter oluyor. Yahya, nikah masasında evlenmekten vazgeçiyor. Ahmet, Halise’den şikayetçi olup konağın kapısına polislerle dayanıyor. Halise, gözaltına alınıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Halise Gözaltına Alınıyor!

Sefirin Kızı 45. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Mavi, eski kocası Sedat’ı karşısında görünce şok oluyor. Ama, onu gördüğünü Sancar’a bahsetmiyor. Sancar, daha sonra Mavi’yi sıkıştırınca onun eski kocasının kendisini rahatsız ettiğini öğreniyor. Hemen, Sedat’ı bulup karşısına çıkıyor.

SEFİRİN KIZI 44. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sedat, Sancar’a Mavi’nin birini öldürdüğünü ve davasının devam ettiğini söylüyor. Sancar’ın kafası dağılıyor ve Mavi’yle tartışıyor. Mavi, Sancar’ı kovuyor. Sancar, onun günlüğünü okuduktan sonra ona özel yaptırdığı yüzükle kapısını çalıp özür diliyor. Güven, avukat olan Sedat’ı bulup onunla iş birliği yapıyor.

Halise, tarafından darp edilen Ahmet’i de buluyor ve onu savunması için onu, Sedat’la görüştürüyor. Ahmet, önce kabul etmese de sonradan onlara güvenip, darp raporu alıp Halise(ye dava açıyor. Halise, Elvan’ı sözleriyle kovmaktan beter ediyor. Oda, Bora’nın yanına sığınıyor. Ertesi güne kadar onun karavanında yatıyor.

Yahya, Dudu’nun yalan söylediğini ve karnındaki bebeğin kendisinden olmadığına emin oluyor. Halise, bildiğe halde erkek torunu olması için her şeye göz yumuyor. Nikah günü  geldiğinde, hazırlıklar tamamlanıyor. Ama Yahya ortalıklardan kayboluyor. Sancar, nikaha Mavi ile birlikte eve geliyor. Halise, Mavi’yi görünce rahatsız oluyor.

Sancar, onun nikahlı karısı olduğunu söyleyince Halise, ne yapacağını bilemiyor. Yahya, nikaha zorla gelip masaya oturuyor. Ama masada, Dudu’yla evlenmeyi kabul etmiyor. Ahmet, kendisini darp edip alı koyduğu için Halise’den şikayetçi oluyor.

Ona Güven’le Sedat, destek oluyor. Kapıya, polisler dayanıyor ve Halise’yi ve azmettirdiği adamını göz altına alıyor. Böylelikle, Dudu’nun karnındaki bebeğin Yahya’dan olmadığı ispatlanıyor. Elvan, Bora’yla yeni birlikte olmaya başlıyor. Onunla yeniden yaşadığını ve kendisine değer verildiğini anlıyor.

 Sefirin Kızı 44. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sedat Sancar’ın Başına Bela Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler