Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Amca Cumali İlk Yenilgiyi...

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Amca Cumali İlk Yenilgiyi Alıyor!

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur. 4. sezon 28. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Efsun, madde bağımlısı olduğu için eczaneyi birbirine katıp ilacı almaya çalışıyor. Vartolu’nun oğlunun sünnet düğününe gelen Koçovalı kardeşler, Amca Cumali’ye gövde gösterisi yapıyor. Amca Cumali, ilk yenilgiyi alıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Amca Cumali İlk Yenilgiyi Alıyor!

Çukur 4. sezon 29. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yamaç, kızıyla Efsun’u eve getiriyor. Kızıyla kavuşan Yamaç, Efsun’u bıraktığı gibi bulmuyor. Efsun, ilk fırsatta evden kaçıp hap almak için eczaneye gidiyor. Eczacı. o ilacı vermeyince onu darp edip zorla alıyor. Efsun’un, madde bağımlısı olduğunu Yamaç öğreniyor.

ÇUKUR 4. SEZON 28. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yamaç, sürekli korkan ve ilaç bağımlılığı olan Efsun’u tekrar hayata döndürmek için elinden geleni yapıyor. Efsun, neyi unutması gerektiğini söyleyip, Yamaç’a, vücudundaki morlukları gösteriyor. Yamaç, Efsun’un kendisi yüzünden yıllardır işkence içinde olduğunu anlayıp, onu bir daha böyle bir şey yaşamayacağına inandırmaya çalışıyor.

Onu, karşısına alıp iyileştireceğine söz veriyor. Kızına kavuşan Yamaç, ona babası olduğunu söylüyor.Masal, hemen babasına ısınıp onu seviyor. Vartolu, oğlunun sünnet düğünü için tüm hazırlıkları bitiriyor. Kardeşleriyle bir arada sünnet düğünü kutlaması hazırlanıyor. Cumali amcaları, Koçovalı kardeşlerin bir arada olduğunu görünce pek memnun olmuyor.

Vartolu, kendi sünnet düğünü olmadığı için oğluna unutulmayacak bir sünnet düğünü yapmak istiyor. Amcasının isteklerine aldırmadan tüm aileyi bir araya getiriyor. Sultan, çocuklarıyla birlikte çıkıp oynuyor. Amca Cumali, ailenin kenetlenmesinden hoşnut olmuyor. Gittikçe gücünü kaybettiğini anlıyor.

Yamaç, Vartolu’nun oğlunun sünnet düğünün olduğu anlarda amca Cumali’nin sevkıyatını büyük bir zevkle patlatıyor. Düğünde kardeşler halay çekip eğleniyor. Cumali amca, onları görmeye pek dayanamıyor. Zorla da olsa alkışlıyor. Düğünde, Nedim’den ona haber geliyor. O haberi bilen Yamaç ile Cumali, kadehlerini ona doğru kaldırıp zaferlerini ilan ediyor.

Bu darbeden sonra, amca Cumali ne yapacak? Çukur, Koçovalıların olduğunu amca Cumali anlayıp orayı terk mi edecek?

Çukur 4. Sezon 28. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sünnet Düğünüyle Koçovalı Kardeşler…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler