Ana SayfaDizilerMenajerimi Ara Dizisi Final mi Yapıyor?

İlgili Postlar

Menajerimi Ara Dizisi Final mi Yapıyor?

Başrollerinde Ahsen Eroğlu, Barış Falay, Canan Ergüder, Deniz Can Aktaş, Fatih Artman’ın oynadığı Star TV’de ekrana gelen Menajerimi Ara dizisinin sezon sonunda final yapacağı iddia edildi. Detaylar haberimizde…

Menajerimi Ara Dizisi Ne Zaman Final Yapıyor?

Menajerlerin hayatları üzerinden sektörün kapılarının aralandığı Menajerimi Ara dizisi ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. 2020 yılının Ağustos ayında ekrana gelmeye başlayan ve her bölüm ünlü konukları ile merak edilen Menajerimi Ara dizisinin sezon sonunda final yapacağı iddia edildi.

Call My Agent uyarlaması olan dizi, reytinglerde düşüş yaşaması nedeniyle 2. sezon onayı alamadı.

Menajerimi Ara dizisiyle ünlenen Ahsen Eroğlu’nun ise yeni projelerle görüştüğü öğrenildi. Star TV’de yeni sezon hazırlıkları da başladı. Kanal Menajerimi Ara dizisi yerine yeni bir uyarlama diziye hazırlanıyor.

Menajerimi Ara Dizisinde Yaşananlar

Dicle’nin Ömer’le görüşmesi işleri daha çok karıştırırken Barış’ın verdiği tepki Ömer’le karakola düşmelerine sebep olur. Serkan tazminat meselesi için herkesi sıkıştırmaya devam ederken Kıraç’ın öne sürdüğü fikir menajerleri ve asistanları yeni bir maceraya sürükler. Menajerler ve asistanlar ikinci bir Gökçe Bahadır bulmak için şehrin dört bir yanını gezmek zorunda kalırlar. Kıraç, oyuncusunun sette partneriyle yaşadığı krizi çözmeye çalışır. Dicle, Barış için bir adım atarken, karşısında Barış’ın annesi Ayla’yı bulur. Serkan, Feris’in hamilelik süreci için Çınar’dan yardım alır. Peride’nin Ece’den öğrendiği bir gerçek ise sürpriz bir ismi sorgulamasına neden olur.

Dicle’yle çıkan haberlerin ardından Barış’ın yapacağı hamleler herkes için işleri daha çok zorlaştırır. Feris’in hamileliğini öğrenen Serkan, bunun üzerine ona yaklaşmanın yollarını arar. Barış’ın annesi Ayla’nın gelişi ise Dicle ve Barış’ı etkiler. Çınar ve Feris, yeni işleri için gizli planlar yaparken sürpriz bir isme yakalanırlar. Bu durum, Feris’in kendisiyle ilgili bir gerçeği itiraf etmesine neden olur. Dicle’nin, Ömer’le yapacağı sürpriz görüşme hiç beklenmedik olayların yaşanmasına sebep olur. Kıraç, bir oyuncusunun tiyatro provasında yaşadığı krizi çözmeye çalışırken, ajansın gündemindeki tazminat meselesi herkesi karşı karşıya getirir. Bu duruma sebep olan kişiyle ilgili yapacakları hamle ise merak konusu olur.

Menajerimi Ara Dizisine Bir Korona Şoku Daha!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler