Ana SayfaDizilerHekimoğlu 42. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ateş Uçakta Vaka Çözüyor!

İlgili Postlar

Hekimoğlu 42. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ateş Uçakta Vaka Çözüyor!

Kanal D’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Hekimoğlu, 41. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ünlü fotoğrafçı Berrak, rahatsızlanıp hastaneye getiriliyor. İpek, onu Ateş’e emanet ediyor. Ateş, hamile olan hastanın karnındaki bebeğin alınmasına karar veriyor. İpek, buna karşı çıkıp Berrak’la kendisi ilgileniyor. Çocukta annede sağlığına kavuşuyor. Hekimoğlu 42. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ateş, uçakta vaka çözüyor.

Salı Dizileri 2020

Ateş Uçakta Vaka Çözüyor!

Hekimoğlu 42. bölüm 1. fragmanında; Ateş, tatile gitmek için uçağa biniyor. Ama hastaneye ekibinin çözemeyeceği bir hasta geliyor. Hemen Ateş’i arayıp ondan yardım istiyorlar. Ateş, uçakta ekibine benzeyen üç kişi seçip vakayı çözmeye çalışıyor.

İşte Hekimoğlu 42. bölüm 1. fragmanı…

HEKİMOĞLU 41. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ünlü fotoğrafçı Berrak, çekim sırasında fenalaşıyor. Felç geçirmiş bir vaziyette hastaneye getiriliyor. İpek, böylesi önemli hastayı Ateş’e emanet ediyor. Ateş, Berrak’ın tüm tetkiklerini yaptırıyor. Karnındaki bebeğin onu hasta ettiğine, eğer bebek alınmazsa annenin hayatının tehlikeye gireceğini düşünüyor.

İpek’in yanına gidip durumu anlatıyor ve hastayı ikna etmeleri gerektiğini söylüyor. Berrak’ın yanına giden İpek, ona durumu anlatmaya çalışıyor. Onun 42 yaşında olduğunu, iki kez düşük yaptığını ve beşinci denemeden sonra hamile kalabildiğini söylüyor. Eğer, bu gebeliği biterse bir daha anne olma hayali düşünemeyeceğini söylüyor.

İpek, kendisini onun yerine koyup vakayı Ateş’ten alıyor ve tedaviye kendisi devam ediyor. Ateş’in ekibi, İpek’in aynı Ateş hocaları gibi davrandığını görüyorlar. Bebeğin, mesanesinde sorun olduğu anlaşılıyor. Berrak’ın karaciğeri iflas etme durumuna geliyor. İpek, açık rahim ameliyatı yapıp bebeği, anne karnından almadan ameliyat edebileceklerini düşünüyor.

Ateş’te ameliyata giriyor. Berrak’ın kalbi duruyor. O sırada Ateş, bebeğin kordonunu kesmek istiyor. Ama İpek, müsaade etmiyor. İpek, ısrarla Berrak’ı hayata döndürmeye devam ediyor ve hasta hayata dönüyor. O arada bebeğin eli görünüyor. Ateş, onun eline dokunup duygusal anlar yaşıyor.

Ameliyat başarılı geçiyor ve Berrak, hastaneden taburcu oluyor. Ateş, tatile gitmek için plan yapıyor. İpek ona, bir Taylant bileti hediye ediyor. Ancak Ateş, bileti yırtıp atıyor.

Hekimoğlu 41. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! İpek Ateş’e Benzemeye Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler