Ana SayfaDizilerHekimoğlu 41. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! İpek Ateş'e Benzemeye Başlıyor!

İlgili Postlar

Hekimoğlu 41. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! İpek Ateş’e Benzemeye Başlıyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Hekimoğlu, 41. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ateş, hamile hastanın hayatının tehlikeye girdiğini ve bebeğini almaları gerektiğini söyler. Kadın buna izin vermez. Ateş, kadını ikna etmesi için İpek’in yanına gider. İpek, hastayı Ateş’ten alıp o bebeği de annesini de kurtaracağını söyler. Hekimoğlu 41. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. İpek, Ateşe benzemeye başlıyor.

Salı Dizileri 2020

İpek Ateş’e Benzemeye Başlıyor!

Hekimoğlu 41. bölüm 3. fragmanında; 42 yaşındaki hamile kadın, iki kere düşük yaptığını, 5. denemede tekrar hamile kaldığını İpek’e anlatıyor. İpek, Ateş’in uyarılarına rağmen kadını ve bebeğini kurtarmak için kolları sıvıyor. Ateş, İpek’e hastayla duygusal bağ kurduğunu ve bebeğinde kadınında hayatını tehlikeye attığı için onu uyarıyor.

İşte Hekimoğlu 41. bölüm 3. fragmanı….

HEKİMOĞLU 40. BÖLÜM ÖZETİ!

Ünlü bir piyanist, kiriz geçirip hastaneye kaldırılır. Ateş ve ekibi, Efe’nin rahatsızlığının nedenini araştırmaya başlar. Zeynep, Ateş’in masasının üzerinde bir uçak bileti bulur. Hemen, araştırmaya başlar ve Emre’yle birlikte Ateş’in evine araştırmaya giderler. Oradaki telefona gelen mesajlardan, Ateş’in kanser olduğu ve Ankara’ya onun için gittiğini anlarlar.

Zeynep, durumu gidip İpek’e anlatır. İpek, o hastanenin uzun zamandır Ateş’in peşinde olduğunu ve onu yanlarında çalışmak için ikna etme çabalarında olduğunu zannedip doktoru arar. Ondan, Ateş’in beyin kanseri olduğunu öğrenince şok olur. Bunu öğrenen Ateş’in ekibi, Ateş’ten kan alıp incelemek için yapmadıkları şey kalmaz.

Zeynep, Ateş’ten kan alabilmek için onunla öpüşür bile.. Ateş, Efe’nin müzik eşliğinde emarını çeker ve onun beynindeki hareketi görür. Efe’nin, hayatına sağlıklı devam etmesi için beyninin yarısının alınması gerektiğini anlar. İpek’le, bu durumu paylaşır ve onayı aldıktan sonra, Efe’nin, beyninin yarısı alınır. Efe, eski sağlığına kavuşur.

Ateş’in ekibi, onun hastalığını çözmek için hummalı bir çalışma içine girer. En sonunda onun kanser olmadığını anlayıp, ona müjde vermek için gecenin bir yarısı kapısını çalarlar. Ateş’in, kendi ağrılarına çözüm bulmak için bulduğu bu yalanı boşa çıkar. Onları hastaya gidip müjde vermelerini söyler. Ateş’in ekibi duydukları karşısında şok oluyor.

Hekimoğlu 41. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İpek Ateş’le Yine Restleşiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler