Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 88. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Demir Fikret'in Kim Olduğunu...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 88. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Demir Fikret’in Kim Olduğunu Öğreniyor Mu?

Atv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 88. yeni bölümüyle 18 mart perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Züleyha, şirkette gördüğü Fikret’i takip eder. Ormanda Züleyha’nın ayağına hayvan tuzağı takılır. Oracıkta iki gün boyunca kalır. Durumu döndükten sonra öğrenen Demir, herkesi seferber eder. Züleyha, ölmek üzereyken bulunur. Demir, Züleyha’dan ayrılamayacağını anlar. Bir Zamanlar Çukurova 88. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Demir, Fikret’in kim olduğunu öğreniyor mu?

Perşembe Dizileri 2020

Demir Fikret’in Kim Olduğunu Öğreniyor Mu?

Bir Zamanlar Çukurova 88. bölüm 1. fragmanında; Demir, Züleyha’nın kendisini sevdiğini söylemesiyle hayatları değişiyor. Ümit’le konuşan Demir, ona olamayacaklarını güzel bir dille anlatıyor. Fikret, Demir’i öldürmek için harekete geçiyor. Demir, öfkeyle Fikret’in yanına gidiyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 88. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1371387322319712257

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 87. BÖLÜM ÖZETİ!

Demir ile Ümit, Antalya’da baş başa iki gün geçirir. İkili, hayatlarını birleştirmek üzere oradan mutlu bir şekilde ayrılar. Demir Ümit’e, pırlanta bileklik hediye eder. Züleyha ile Sevda, öğrendiklerinden sonra moralleri bozulur ve aynı gün İstanbul’dan Adana’ya geri dönerler.

Şirkette giden Züleyha, orada Fikret’i duvardan bir şey alıp giderken görür. Peşinden seslenir. Ancak, sesini duyuramaz. Arabasıyla onu takip etmeye başlar. Fikret, Züleyha’nın kendisini takip ettiğini anlayıp arabasını ormanlık alana sürer. Züleyha, onu görüp yanına gider. O sırada biri gelip Züleyha’nın arabasını kaçırır.

Fikret, Züleyha’nın sorularına cevap vermeden onu orada bırakıp gider. Züleyha, dönerken bir hayvan tuzağına ayağını kaptırır. Oradan kıpırdayamaz. Evdekiler Züleyha’dan haber alamaz ve Sevda ile Saniye, hemen Fekeli’nin yanına gidip ondan yardım ister. Fekeli, Fikret’i de bulamayınca onun Züleyha’yı kaçırdığını düşünür.

Fikret, bir gün sonra döner. Fekeli, onu sıkıştırıp Züleyha’yla en son konuştuğu yeri öğrenip onu aramaya giderler. Ancak bulamazlar. Demir, Ümit’le dönüp onun evine kahve içmeye girer ve hemen evi arar. Sevda’dan, Züleyha’nın kayıp olduğunu öğrenince hemen eve koşar. Bu arada, evdekiler Demir’in Ankara’da müsteşarla buluşmadığını öğrenir.

Jandarmaya haber veren Demir, arama köpekleriyle birlikte Züleyha’yı bulur. Demir, hemen Züleyha’yı kucağına aldığı gibi hastaneye yetiştirir. Züleyha, kendisine geldiği zaman Demir, onsuz olamayacağını anladığını ona söyler. İlk kez Züleyha, Demir’e sevdiğini söyler. Ümit, onları öpüşürken görüyor ve odasına gidip sinir krizleri geçirir.

Bir Zamanlar Çukurova 88. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Demir Züleyha’dan Ayrılamayacağını Anlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler