Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 88. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Demir Züleyha'dan Ayrılamayacağını Anlıyor!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 88. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Demir Züleyha’dan Ayrılamayacağını Anlıyor!

Atv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 87. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Züleyha, şirkette gördüğü Fikret’i takip ediyor. Ormanda onu yakalayıp konuşmak istiyor. O sırada arabası çalınıyor. Züleyha’nın ayağına hayvan tuzağı takılıyor. Oracıkta iki gün boyunca kalıyor. Durumu döndükten sonra öğrenen Demir, herkesi seferber ediyor. Züleyha, ölmek üzereyken bulunuyor. Demir, Züleyha’dan ayrılamayacağını anlıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Demir Züleyha’dan Ayrılamayacağını Anlıyor!

Bir Zamanlar Çukurova 88. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Demir ile Ümit, Antalya’da baş başa iki gün geçiriyor. İkili, hayatlarını birleştirmek üzere oradan mutlu bir şekilde ayrılıyor. Demir Ümit’e, pırlanta bileklik hediye ediyor. Züleyha ile Sevda, öğrendiklerinden sonra moralleri bozuluyor ve aynı gün İstanbul’dan Adana’ya geri dönüyorlar.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 87. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Şirkette giden Züleyha, orada Fikret’i duvardan bir şey alıp giderken görüyor. Peşinden sesleniyor. Ancak, sesini duyuramıyor. Arabasıyla onu takip etmeye başlıyor. Fikret, Züleyha’nın kendisini takip ettiğini anlayıp arabasını ormanlık alana sürüyor. Züleyha, onu görüp yanına gidiyor. O sırada biri gelip Züleyha’nın arabasını kaçırıyor.

Fikret, Züleyha’nın sorularına cevap vermeden onu orada bırakıp gidiyor. Züleyha, dönerken bir hayvan tuzağına ayağını kaptırıyor. Oradan kıpırdayamıyor. Evdekiler Züleyha’dan haber alamıyor ve Sevda ile Saniye, hemen Fekeli’nin yanına gidip ondan yardım istiyor. Fekeli, Fikret’i de bulamayınca onun Züleyha’yı kaçırdığını düşünüyor.

Fikret, bir gün sonra dönüyor. Fekeli, onu sıkıştırıp Züleyha’yla en son konuştuğu yeri öğrenip onu aramaya gidiyorlar. Ancak bulamıyorlar. Demir, Ümit’le dönüp onun evine kahve içmeye giriyor ve arıyor. Sevda’dan, Züleyha’nın kayıp olduğunu öğrenince hemen eve koşuyor. Bu arada, evdekiler Demir’in Ankara’da müsteşarla buluşmadığını öğreniyorlar.

Jandarmaya haber veren Demir, arama köpekleriyle birlikte Züleyha’yı buluyor. Demir, hemen Züleyha’yı kucağına aldığı gibi hastaneye yetiştiriyor. Züleyha, kendisine geldiği zaman Demir, onsuz olamayacağını anladığını ona söylüyor. İlk kez Züleyha, Demir’e sevdiğini söylüyor. Ümit, onları öpüşürken görüyor ve odasına gidip sinir krizleri geçiriyor.

 Bir Zamanlar Çukurova 87. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fikret Züleyha’yı Öldürüyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler