Ana SayfaDizilerAlev Alev 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çelebi Cemre'yi Köşeye Sıkıştırıyor!

İlgili Postlar

Alev Alev 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çelebi Cemre’yi Köşeye Sıkıştırıyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Alev Alev, 18. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Çelebi ile Cemre’nin boşanma davası görülüyor. Çelebi, Güneş’in velayetini alıyor. Tomris, Atlas’ın velayetini almak için Bülent’in kumar borcu olduğu adamı bulup şahitlik ettiriyor. Çelebi, kaybetmenin acısıyla Tomris’i tutuklatıyor. Cemre, Güneş’e Çelebi’nin zarar vereceğini düşünüp çaresiz kalıyor. Çelebi, Cemre’yi köşeye sıkıştırıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Çelebi Cemre’yi Köşeye Sıkıştırıyor!

Alev Alev 19. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Çelebi, Güneş’i okuldan alıp ona yeni ev aldığını söylüyor ve Ozan’ların evine gidiyor. Tapuyu Cemre’ye uzatıyor. Cemre, tapuyu yırtıp kızını onun elinden alıyor. Ozan ve annesi, evi boşaltıyor. Cemre, patronunda, Rüya Ömer’de kalmaya başlıyor. Cemre ile Çelebi’nin boşanma davası görülüyor.

ALEV ALEV 18. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Çelebi, mahkemede Cemre’den boşanmaya kabul ediyor. Hakim, Güneş’in velayetini babasına veriyor. Cemre, bir kez daha yıkılıyor. Tomris, Atlas’ın velayetini almak için mahkemeye güçlü bir şahitle çıkıyor. Bülent’in kumar oynadığı yerin sahibi mahkemede şahitlik yapıyor ve Atlas’ın velayetini alması zorlaşıyor.

Çelebi, Tomris’e yenildiği için hemen polise kızının yerine başka bir kadın cesedinin DNA’larını değiştirdiğini ihbar ediyor. Tomris, tutuklanıyor. Hapisten çıkması zorlaşan Tomris, hastaneyi ve evi Çiçek’in üzerine geçiriyor. Ali, hapisten çıkıyor ve Çiçek’le birlikte Antalya’ya yerleşmek istiyor. Çiçek’e, kendisi ile Atlas arasında bir karar vermesini istiyor.

Atlas’ı o halde bırakamayan Çiçek, Ali’ye onunla gelemeyeceğini söylüyor. Ozan, Çelebi’nin sakladığı tarihi eserlerin bir kaçını arkeolog arkadaşından araştırmasını istemişti, Arkadaşıyla görüşüp Çelebi’yi mahvetmek için eline bir koz geçtiğini öğreniyor. İskender, elindeki ihaleyi abisinin kazandığını duyunca, kendisine oyun oynadığını anlıyor.

Belediye başkanlığı için reklam çalışmaları için şirketten alacağı gideri öğrenen İskender, o giderleri ödemiyor. Çelebi, giderlerin ödenmediğinden dolayı reklamların başlamadığını anlayıp soluğu İskender’in yanında alıyor. İskender’in kendisine rest çekmesiyle Çelebi, ona da diş bileğlemeye başlıyor.

Çelebi, evdeki hizmetçinin Çiçek’le konuştuğunu duyuyor. Kadını yakalayıp yanındayken Çiçek’i arayıp Çelebi’nin, Güneş’in yemeğine ona verdiği ilaçlardan koyduğunu gördüğünü söylüyor. Cemre, pes edip Çelebi’nin evine gitmek için yola çıkıyor.

 Alev Alev 18. Bölüm Ön İzleme Yayında! Ömer Rüya’ya Sürpriz Hazırlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler