Ana SayfaBurçlarRamo Dizisinin 36. Bölümü Neden Yok? Dizinin Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

İlgili Postlar

Ramo Dizisinin 36. Bölümü Neden Yok? Dizinin Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Show Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Ramo’nun, yayınlanan son bölümünde; Ramo, Yıldırım’ın ölmediğini zanneder. Ancak, karşısına onun ikiz kardeşi olduğunu söyleyen Kaptan, çıkar. Kaptan, Ramo’yu testten geçirir. Testi geçen Ramo, baş köşeye oturur. Ramo, patronların kim olduğunu öğrenir. Ramo dizisinin 36. bölümü neden yok? Dizinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Cuma Dizileri 2020

Ramo Dizisinin 36. Bölümü Neden Yok?

Ramo dizisi 36. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelmesi bekleniyordu. Ancak, duyumlara göre Pandemi dolayısıyla setin durduğu ve dizinin bu hafta ekrana gelmeyeceği öğrenildi. Sevilen dizi Ramo, 36. yeni bölümüyle 19 mart cuma günü ekrana gelecek.

RAMO 35. BÖLÜM ÖZETİ!

Ramo, karşısında Yıldırım’ı görünce onun ölmediğini düşünmeye başlar. Ancak, o kendisini Yıldırım’ın ikiz kardeşi olduğunu ve adının da Kaptan olduğunu söyler. Kaptan, Ramo’yu alıp testten geçirir. Onun sabrı zorlandığı zaman ne yapacağını öğrenmek ister.

Ramo’nun önünde, tüm adamlarına aynı soruyu sorup öldürür. Sıra Ramo’ya gelir. Ona da, onu öldürmemesi için bir sebep söylemesini ister. Ramo ona, kendisinin İstanbul’un sahibi olduğunu söyler. Onun, kendisini öldürmek isteseydi ilk gördüğü zaman öldüreceğini, yolda gelirken onun sabrını zorlamaya çalıştığını anladığını söyler.

Kaptan, Ramo için tam da isteği adam olduğunu söyler. Yıldırım’ın, ölümünden sonra Kaptan bir toplantı düzenler. Orada, herkese Ramo’yu tanıtır. Ramo, bu işin içinde bir şey olduğunu anlayıp sakin davranır. Kaptan, Ramo’yla azeri müşterisiyle tanıştırır ve onun sevkıyatını yapmasını ister.

Ramo, sevkıyatı üstlenir. Mashar, Şerif’in gerçek hayatını öğrenip onu okulda bulur ve kaydettiği ses kaydıyla onu tehdit eder. Ramo, Mashar’ın yaptığı şeyden sonra onu masadan kovar. Mashar ile Şerif, birlikte hareket edip Ramo’yu karşılarına alır. Doğu, fırsat bulup Ramo’ya, babasının ölmeden önce kendisine söylediği şeyi anlatamaz.

Ramo, Kaptan’ın isteği sevkıyatın üç tanesini patlattığını bilir. Bunu onun yüzüne söyler. Son sevkıyatta Ramo, Şerif’i yakalayıp Kaptan’ın önüne atar. Hepsi birden gülüp Ramo’yu kandırdıkları için dalga geçer. Böylelikle Ramo, üç patronun kimler olduğunu öğrenir. Onun için bundan sonraki adımları daha kolay olacaktır.

Hasan, Çiçek’in kendi kızı olduğunu duyduktan sonra kendisine gelemez. Afet, onun bir halleri olduğunu anlar ve onu takip eder. Sibel, Hasan ile Dilber’i görüştürür. O sırada Afet  gelip, onları yakalar.

 Ramo 36. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ramo Patronların Kim Olduğunu Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler