Ana SayfaDizilerAlev Alev 18. Bölüm Ön İzleme Yayında! Ömer Rüya'ya Sürpriz Hazırlıyor!

İlgili Postlar

Alev Alev 18. Bölüm Ön İzleme Yayında! Ömer Rüya’ya Sürpriz Hazırlıyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Alev Alev, 18. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Çelebi ile Cemre’nin boşanma davası görülür. Cemre, Çelebi’nin boşanmayı kabul etmesine çok şaşırır. Ancak, sevinci kursağında kalır. Çelebi, Güneş’i Cemre’den alır. Ali, Çiçek’le birlikte Antalya’ya yerleşmek ister. Atlas, Çiçek’ten ayrılmak istemez. Ali Çiçek’e, kendisi ile Atlas arasında bir seçim yapmasını istiyor. Alev Alev 18. bölüm ön izlemesi yayınlandı. Ömer, Rüya’ya sürpriz yemek hazırlıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Ömer Rüya’ya Sürpriz Hazırlıyor!

Alev Alev 18. bölüm ön izlemesinde; Ömer, ne zamandır fırsat bulamadığı terasta yemek sözünü Rüya’ya sürpriz yaparak gerçekleştiriyor. Rüya, ummadığı anda böyle bir sürprizle karşılaşınca Ömer’i ne kadar çok sevdiğini bir kez daha anlıyor.

İşte Alev Alev 18. bölüm ön izlemesi….

ALEV ALEV 17. BÖLÜM ÖZETİ!

Cemre, kendisini bekleyenlere müjdeyi verir. Tomris, bu sevinçli haberi kutlamak için bir davet düzenler. Oraya, Cemre’ye yardım eden kim varsa davet eder. Çelebi, Cemre’nin kendisine dönmesi için onun çevresindekileri hedef alır.

Kutlama günü, restorandın yakıldığını öğrenirler. Tomris, Çelebi’ye yenilmeyeceklerini söyleyip onlara yeni bir dükkan ayarlır. Çelebi, Bülent’i bulup Atlas’ın velayetini almak için Tomris’i köşeye sıkıştırır. Tomris, Atlas’ı kaybetme durumuyla karşı karşıya kalır. Bunu öğrenen Cemre, gidip Çelebi’yle konuşur.

Çelebi, Cemre’nin üzerine saldırır ve ona kim yardım ettiyse bunun bedelini ödeyeceğini söyler. Güneş’in ilk okul günü pek iyi geçmez. Ama Ömer ile Ozan’ın desteğiyle okulunu kabul etmeye başlar. İskender, Çiçek’le konuştuktan sonra şikayetini geri alıp Ali’yi hapisten çıkarmak için harekete geçer.

Ozan’ın amcasını bulan Çelebi, inşaatta olanların suçunu ona attırır. Mahkemeye çıkan Ozan, 4 yıl ceza alır. Para karşılığı ise yüz yirmi bin lira tutar. Ömer, Ozan’ı kurtarmak için hemen dükkanını satar.

Ozan, buna karşı çıksa da Ömer’in ısrarıyla kabul eder. Amcası ise, annesiyle konuşmaya gider. Onu evi satmaya ikna eder. Tomris, Bülent’le anlaşmak için onu bekler. Kapıda Bülent’in yanında Çelebi’yi görünce işlerin değiştiğini anlar. Çelebi, Tomris’i torununu bir daha göremeyeceğini söyleyip onu tehdit eder.
Çelebi, Cemre’yi arayıp ona, gidip Ozan’ın annesini teselli etmesi gerektiğin söyler. Cemre, onlara bir şey yaptığını anlayıp doğruca Ozan’ın evine koşar. Ozan, annesinin evi amcasına sattığını öğrenir. Cemre, tüm bu felaketlerin sorumlusu olarak kendisini görüp perişan olur.

 

Alev Alev 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Çiçek Bir Seçim Yapmak Zorunda…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler