Ana SayfaDizilerArıza 26. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Bergüzar Masayı Dağıtıyor!

İlgili Postlar

Arıza 26. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Bergüzar Masayı Dağıtıyor!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Arıza, 26. yeni bölümüyle 14 mart pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ali Rıza, babasının mezarını kardeşi ve Halide’yle birlikte açar ve mezarı boş bulurlar. Mert, Mithat ve Burak’ın adamları tarafından vurulur. Sıra Haşmet’i ortadan kaldırmaya gelir. Haşmet de, silahlı saldırıya uğruyor. Arıza 26. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Bergüzar, masayı dağıtıyor.

Pazar Dizileri 2020

Bergüzar Masayı Dağıtıyor!

Arıza 26. bölüm 1. fragmanında; Rukiye, oğlunun vurulduğunu öğrenip hastaneye koşuyor. Mert’i koruyamadığı için Ali Rıza’ya çok kızıyor. Haşmet, ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılıyor. Olanları öğrenen Bergüzar, Mithat’ı görevinden alıyor ve ona artık masanın olmadığını söylüyor. Burak, Ali Rıza’yı ortadan kaldırmak için yeni planlar kurmaya başlıyor.

İşte Arıza 26. bölüm 1. fragmanı…

ARIZA 25. BÖLÜM ÖZETİ!

Ali Rıza, bahis dövüşünde galip gelir. Bahsi yapan kişi Ali Rıza’nın üzerinden çok para kazanır ve onunla tekrar çalışmak ister. Ali Rıza, onun kendisine verdiği parayı istemez. Karşılığında babası hakkında bilgi ister.

Adam, Balaban’ın sadece Mehmet Emin’e çalıştığını bildiğini söyler. Ama Ali Rıza’ya, babasının yaşıyor olabileceğini, eğer oradan sağ kurtulabilirse babasını bulabileceğini söyler. Ali Rıza, adamın üzerine bıraktığı tüm adamları alt eder. Halide, Rukiye’yle konuşurken Mert, konuşulanları duyar ve babasının katil olamayacağını söyler.

Ali Rıza, Balaban’ı takibe alır ve onun dayı dediği kişiyi bulmak ister. Bu arada Burak, Ali Rıza’nın dükkanına gidip haraç ister. Oradan bir araba beğenip kendisine göndermelerini ister. Ali Rıza, o arabayı Burak’a gönderir. Ancak, Burak Ali Rıza’nın kendisinden korktuğunu düşünürken araba patlar.

Haşmet, Halide’ye bir daha Ali Rıza’yla görüşmesini istemediğini söyler. Ali Rıza’ya da aynı şekilde, kızından uzak durmasını ister. Bergüzar, Haşmet’le buluşup konuşur. Ona, Ali Rıza’nın öldü zannettiği oğlu olduğunu söyler. Haşmet, Mithat’ın haraçları yükseltiğini, Yakup’la beraber çalıştığını öğrenip onu öldürür.

Mithat, Haşmet’in Yakup’u öldürdüğünü öğrenince Burak’ı arayıp görüşmek için yanına çağırır. Sabri, Balaban’ın adamlarını mezarlıkta paralarla yakalar ve adamları temizler. Balaban, bu durumu öğrenir.

Muzaffer, Bergüzar’ın yanına gidip Bababan hakkında bulduğu bilgileri ona iletir. Ama Dayı, dediği kişiyle ilgili bir bilgi bulamaz. Ali Rıza, Halide ve Mert’le, babasının mezarına gidip mezarı açmaya başlarlar. Ama, mezar boş çıkar. Ali Rıza, mezarlıkta silahlı kişiler görür.

Mert’le Halide’yi, kazdıkları mezarın içine girdirir. Ama Mert, vurulur. Halide, hemen Mert’e ilk müdahaleyi yapar. Hemen hastaneye götürmek için yola çıkarlar. Mert’in kalbi durur. Halide, onu hayata döndürmek için elinden geleni yapıyor ve tam ümidini kestiği an Mert, hayata geri döner.

Rukiye, Bergüzar’ı evinin önünde görüp onu içeri davet eder. Murat, Mert’in vurulmasında Burak’la Balaban’ın parmağı olduğunu öğrenip öfkeden deliye döner. İşin ucunda Mithat’ın da parmağı olduğu ortaya çıkar. Burak’ı arayan Mithat, bir şey olursa tüm suçu Balaban’ın üzerine atacaklarını söyler.

Bergüzar, oğlunun ölmediğini kaçırıldığını söyleyip Rukiye’ye Ali Rıza’nın bebeklik fotoğrafını gösterir. Halide, olanları babasına anlatmak için aradığında Haşmet’de, silahlı saldırıya uğrar.

Arıza 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Haşmet Ölecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler