Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 44. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mavi İle Sancar'ın Aşkına Gölge...

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 44. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mavi İle Sancar’ın Aşkına Gölge Düşüyor!

Star Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sefirin Kızı, 44. yeni bölümüyle 15 mart pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Güven, her yerde kayıp Melek’i arıyor. Melek, Mavi’nin sayesinde babasına kavuşuyor. Mavi ile Sancar, evleniyor. Ama Mavi’nin eski kocasının gelmesiyle işler karışıyor. Sefirin Kızı 44. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Mavi ile Sancar’ın aşkına gölge düşüyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Mavi İle Sancar’ın Aşkına Gölge Düşüyor!

Sefirin Kızı 44. bölüm 1. fragmanında; Mavi’i, eski kocasını karşısında görünce çok korkuyor. Sancar’a sarılıp ona olanları anlatıyor. Mavi’nin geçmişiyle ilgili fazla bir şey bilmeyen Sancar, gerçekleri kendisine anlatmadığı için ona kızıyor. Evliliklerinin ilk gününde Mavi, kendisini anlamadığı için Sancar’dan gitmesini istiyor.

İşte Sefirin Kızı 44. bölüm 1. fragmanı….

SEFİRİN KIZI 43. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Mavi, Melek’i Güven’in elinden kaçırıyor. Sancar, kızına kavuşuyor. Güven, Melek’in kaybolduğunu düşünüp aramaya başlıyor. Onun babasında olduğunu bilmiyor. Yahya, duyduklarından sonra Dudu’ya inanmıyor. Dudu, Yahya’ya o hastanede arkadaşının bebek aldırdığını onun için orada olduğu yalanını söylüyor.

Yahya, ısrarla arkadaşını çağırıp olanları onun ağzından duymak istiyor. Dudu’nun arkadaşı bebek aldırdığını söylüyor. Bu arada Halise, Dudu’nun yanına gidip onun karnındaki bebeğin babasının oğlu olmadığını bildiğini, onların evliliğine karşı çıkmayacağını ama onun da ona göre ayağını denk almasını istiyor.

Elvan, Bora’dan çok hoşlanıyor. O günden sonra Bora’dan hep telefon bekliyor. Onu iş yerinde başka kadınlardan kıskanıyor. Yahya, Elvan’ın yanına gelip ona yaşattığı her şey için ondan özür diliyor. Elvan, ona hakkını helal ettiğini söylüyor. Daha sonra Bora’nın yanına konuşmaya gidiyor.

Ahmet, Dudu’ya mesaj çekip onun kendisine yaptıklarının hesabını yazıp onu tehdit ediyor. Sancar, Güven’in oyununu bozuyor. Mavi ile konuşan Sancar ona, daha önce sevdalandığını ama hiç sevgili olmadığını söylüyor. Daha sonra Mavi’ye evlenme teklif ediyor. Mavi de, Sancar’la evlenmeyi kabul ediyor.

İkili sade bir nikahla evleniyor. Evliliklerinin ilk günü Mavi, mutfakta yemek yaparken Sancar’ın geldiğini zannediyor. Arkasını döndüğünde eski takıntılı kocasıyla karşı karşıya geliyor.

Sefirin Kızı 43. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Melek Mavi İle Yakınlaşıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler