Ana SayfaDizilerAkrep 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ferda Fikret'i Öldürmek Suçundan Göz Altına...

İlgili Postlar

Akrep 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ferda Fikret’i Öldürmek Suçundan Göz Altına Alınıyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Akrep, 14. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ferda, beş parasız kalıyor. Perihan, onun bulduğu yeni işten kovduruyor. Üzerine bir de evinden atılmasını sağlıyor. Ferda, annesinden hesap sormak için gittiğinde Merve, annesinin sevgilisi olduğunu Fikret’ten öğreniyor. Ahmet, Fikret’i kaçırıp zorla hisselerini elinden alıp onu öldürüyor. Ferda, Fikret’i öldürmek suçundan göz altına alınıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Ferda Fikret’i Öldürmek Suçundan Göz Altına Alınıyor!

Akrep 15. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ferda, hapisten çıktıktan sonra iş aramaya başlıyor. Bu zor günlerinde Ayşem, onu yalnız bırakmıyor. Ferda, Ayşem’i Ahmet’in bulmasından korktuğu için ona, bir daha yanına gelmemesini istiyor. Perihan, adım adım Ferda’yı takip ettiriyor.

AKREP 14. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ferda, bir güzellik merkezinde iş buluyor. Perihan, iş yerinin sahibiyle konuşup onu işten attırıyor. Ferda, kapıda annesini görüyor. Perihan, Ferda’ya cehenneme hoş geldiğini söyleyip gidiyor. İpek, evde hiç mutlu değildir. Şahin de, onunla fazla ilgilenmiyor. Merve, annesini görmeye gidiyor.

Kapıyı Ayşem açıyor. Onu annesinin yanında görünce dönüp gidiyor. Kapıda Aras’la karşılaşıyor. Aras, Merve’ye İpek’i soruyor. Akşam Merve İpek’e, abisini gördüğünü onu sorduğunu söylüyor. Duru, İpek’in abisini görmeye gidereceğinden emin onu göz hapsine alıyor.

İpek’in doğum gününü bir tek Merve ve Aras, hatırlıyor. Aras, Merve’den İpek’e hediye gönderiyor. Ertesi gün İpek, abisini görmeye gidiyor. Duru, Şahin’le birlikte İpek’i abisinin evinde buluyor. Aras, İpek’e gitmemesi için yalvarıyor. İpek ise, eski fakir hayata geri dönemeyeceğini söyleyip gidiyor.

Ferda’nın ev sahibi ondan, evi boşaltmasını istiyor. Ev sahibi Perihan’ın, üç katı kira verdiğini ve bir senelik kirayı da peşin verdiğini söylüyor. Ferda, öfkeyle annesinin evine gidiyor. Herkesin içinde annesinin kendisini, işinden kovulmasını sağladığını ve üzerine birde evinden çıkarttırmaya çalıştığını söylüyor.

Merve, anneannesine duyduklarının doğru olup olmadığını soruyor. Fikret, Ferda’nın yeni zengin sevgilisinin olduğunu söyleyiveriyor. Bunu duyan Merve, annesini ite ite evden kovuyor. Ahmet, Fikret’i adamlarına aldırıyor ve onun hisselerini alana kadar dövdürüyor. Fikret’ten hisseleri aldıktan sonra Ahmet, onu öldürtüyor.

Fikret’in ölüm haberini alan Perihan ile çocukları perişan oluyor. Perihan, Fikret’i Ferda’nın öldürmüş olabileceğini söyleyip onu ihbar ediyor. Polisler Ferda’yı göz altına alıyor.

Akrep 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferda Fikret’i Ahmet’in Önüne Atıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler