Ana SayfaDizilerSadakatsiz 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Volkan Yeniden Aile Olma Hayaline Kapılıyor!

İlgili Postlar

Sadakatsiz 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Volkan Yeniden Aile Olma Hayaline Kapılıyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 22. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Gönül, Selçuk’un Haluk’un oğlu olduğunu açıkladıktan sonra, gitmesi için ona para teklif eder. Gönül, Asya’yla Sinan’ın fotoğraflarını gazetede yayımlatır. Asya, elindeki videoyla Gönül’ün karşısına çıkar. Gönül, videoyu izleyince şok olur. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Volkan, yeniden aile olma hayaline kapılıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Volkan Yeniden Aile Olma Hayaline Kapılıyor!

Sadakatsiz 22. bölüm 1. fragmanında; Volkan ile Asya, Ali’nin psikolojisi için bir araya gelip yemek yeyip vakit geçiriyorlar. Ali, anne ve babasının yanında olmasından çok mutlu oluyor. Oyun oynayarak geçirdikleri akşamı Volkan, Asya’ya karşı kullanmak ister. Keyifli gece sonunda Asya’ya yeniden aile olabileceklerini hissettiren cümleler kurmaya başlar. Asya ise Volkan’ı, sadece dinler.

İşte Sadakatsiz 22. bölüm 1. fragmanı…

SADAKATSİZ 21. BÖLÜM ÖZETİ!

Selçuk’un, Derin’in iş yerinin açılışında Haluk’un istenmeyen oğlu olduğunu açıklaması bomba etkisi yaratır. Gönül, hemen eve gider. İnsanların dikkatini başka yöne çekmek için Asya’nın peşine adam taktırır. Sinan, İstanbul’a dönmeye karar verir. Gitmeden Asya ile vedalaşır.

Asya, Sinan’a sarılıp vedalaşırken onların fotoğrafları çekilir. Ertesi gün gazetelerde Asya hakkında ileri geri haberler çıkar. Asya, bunu yaptıranın Gönül olduğunu anlar. Derin, büyük bir zevkle gazetedeki haberleri Volkan’a okur. Volkan, doğruca soluğu Asya’nın yanında alır.

Ona, oğlunun annesi olarak insanların diline düştüğü için ona çok öfkelenir. Demir, bir abisinin olduğu ortaya çıkmasıyla okuldaki arkadaşları tarafından alay konusu olur. Okula gitmek istemez. Ali, ona destek oluyor ve okulda onunla dalga geçilmesine izin vermez. Asya, Ali’nin kötü tepki vermesinden çok korkar.

Ama onun, kendisine inandığını söyleyince rahatlar. Selçuk, annesinin çok hasta olduğunu öğrenir. Asya ile Nil, onu annesiyle buluşturur. Gönül, Selçuk’u bulup oradan gitmesi için ona para teklif eder. Ama Selçuk, kabul etmez. Derin, Asya’yı görür görmez ona laf sokar. Asya, elindeki videoyu ona vermemek için kendisini zor tutar.

Gönül’ün, durmadığını sürekli kendisini gündem yapmaktan vazgeçmediğini anlayan Asya, videoyu ona vermeye karar verir. Karşısına geçip Volkan’ın, evliliğinde mutlu olmadığını hala Asya’yı sevdiğini söylediği ve onu öpmeye çalıştığı videoyu Gönül’e izlettirir. Gönül, videoyu izledikten sonra, önce onun Volkan’ı kışkırttığını söyler.

Sonra, Asya Gönül’e, eğer durmazsa o videoyu her yere yayacağını söyler ve arkasını dönüp gider. Gönül, o videoyu Derin’in izlemesiyle evliliğinin biteceğini anlar.

Sadakatsiz 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Gönül Videoyu İzleyince Şok Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler