Ana SayfaDizilerSadakatsiz 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Gönül Videoyu İzleyince Şok Oluyor!

İlgili Postlar

Sadakatsiz 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Gönül Videoyu İzleyince Şok Oluyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 21. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Gönül, Selçuk’un Haluk’un oğlu olduğunu açıkladıktan sonra, gitmesi için ona para teklif ediyor. Selçuk, annesinin öleceğini öğrenip ona yaklaşmaya başlıyor. Gönül, Asya’yla Sinan’ın fotoğraflarını gazetede yayınlatıyor. Asya, elindeki videoyla Gönül’ün karşısına çıkıyor. Gönül, videoyu izleyince şok oluyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Gönül Videoyu İzleyince Şok Oluyor!

Sadakatsiz 22. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Selçuk’un, Derin’in iş yerinin açılışında Haluk’un istenmeyen oğlu olduğunu açıklaması bomba etkisi yaratıyor. Gönül, hemen eve gidiyor. İnsanların dikkatini başka yöne çekmek için Asya’nın peşine adam taktırıyor. Sinan, İstanbul’a dönmeye karar veriyor. Gitmeden Asya ile vedalaşıyor.

SADAKATSİZ 21. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Asya, Sinan’a sarılıp vedalaşırken onların fotoğrafları çekiliyor. Ertesi gün gazetelerde Asya hakkında ileri geri haberler çıkıyor. Asya, bunu yaptıranın Gönül olduğunu anlıyor. Derin, büyük bir zevkle gazetedeki haberleri Volkan’a okuyor. Volkan, doğruca soluğu Asya’nın yanında alıyor.

Ona, oğlunun annesi olarak insanların diline düştüğü için ona çok öfkeleniyor. Demir, bir abisinin olduğu ortaya çıkmasıyla okuldaki arkadaşları tarafından alay konusu oluyor. Okula gitmek istemiyor. Ali, ona destek oluyor ve okulda onunla dalga geçilmesine izin vermiyor. Asya, Ali’nin kötü tepki vermesinden çok korkuyor.

Ama onun, kendisine inandığını söyleyince rahatlıyor. Selçuk, annesinin çok hasta olduğunu öğreniyor. Asya ile Nil, onu annesiyle buluşturuyor. Gönül, Selçuk’u bulup oradan gitmesi için ona para teklif ediyor. Ama Selçuk, kabul etmiyor. Derin, Asya’yı görür görmez ona laf sokuyor. Asya, elindeki videoyu ona vermemek için kendisini zor tutuyor.

Gönül’ün, durmadığını sürekli kendisini gündem yapmaktan vazgeçmediğini anlayan Asya, videoyu ona vermeye karar veriyor. Karşısına geçip Volkan’ın, evliliğinde mutlu olmadığını hala Asya’yı sevdiğini söylediği ve onu öpmeye çalıştığı videoyu Gönül’e izlettiriyor. Gönül, videoyu izledikten sonra, önce onun Volkan’ı kışkırttığını söylüyor.

Sonra, Asya Gönül’e, eğer durmazsa o videoyu her yere yayacağını söylüyor ve arkasını dönüp gidiyor. Gönül, o videoyu Derin’in izlemesiyle evliliğinin biteceğini anlıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler