Ana SayfaDizilerSadakatsiz 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Derin Asya'nın Sabrını Zorluyor!

İlgili Postlar

Sadakatsiz 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Derin Asya’nın Sabrını Zorluyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Sadakatsiz, 21. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Asya ile Sinan, birlikte görününce Derin’in içi rahatlar. Ama açılışta, Volkan’ın Asya’nın peşinden ayrılmadığını görür. Derin’in yerinin açılışına Selçuk’da gelir. Selçuk, herkesin içinde Haluk’un istenmeyen oğlu olduğunu açıklar. Sadakatsiz 21. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Derin, Asya’nın sabrını zorluyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Derin Asya’nın Sabrını Zorluyor!

Sadakatsiz 21. bölüm 1. fragmanında; Derin, gazetelerde açılışta Asya ile Sinan’ın haberlerini büyük bir zevk ile okuyor. Hemen Asya’nın yanına gidip, onu Sinan’la çok yakıştırdığını, onun işin belki bu sefer işler yolunda gideceğini söylüyor. Asya, elindeki videoyu ona göndermemek için kendisini zor tutuyor.

İşte Sadakatsiz 21. bölüm 1. fragmanı…

SADAKATSİZ 20. BÖLÜM ÖZETİ! 

Volkan, eve geldiğinde Derin’in kendisini terk ettiğini anlar. Sabaha kadar içip, sürekli Asya ile Sinan’ı düşünür. Gönül, hemen Volkan’ın yanına gidip, onun kızını neden üzdüğünü sorar. İstediğini cevabı alamayınca da onu, nasıl yukarı çıkarttıysa öyle aşağı indireceğini söyleyip tehdit eder.

Asya ile Sinan, İstanbul’dan döner. Sinan, Asya’yı evine bıraktıktan sonra geri dönmek ister. Ancak, motosikletinin tekerleklerinin patlatıldığını görür. Tekrar Asya’nın kapısını çalıp bunu, kocasının yapmış olup olamayacağını sorar. Sinan’la Asya, akşam tekrar görüşmek üzere randevulaşır.

Asya, vakfa gider. Gönül oraya, Derin’i zorla götürür. Sinan, vakfa Asya’nın yanına gelir. Derin ile Gönül, Sinan’ı görünce içleri rahatlar. Volkan’da oraya gidip, Derin’i alıp konuşmak için dışarı çıkarır. Derin, Volkan’ı affetmez. Ancak, yeni açacağı iş yerinin açılışında beraber olmak ve ona bir şans vermek ister.

Hicran, Haluk’la konuşmak için onunla önceden buluştukları meyhaneye çağırır. Ona, ölmek üzere olduğunu ve oğluna sahip çıkmasını ister. O sırada Selçuk, oraya gelip onları beraber yakalar ve birlikte fotoğraflarını çeker. Haluk, Gönül’le arasını düzeltemez.

Turgay, Asya’yı yemeğe çağırır ve onun Sinan’la görüştüğünü öğrenince çok kıskanır. Derin’in, vakıf yararına düzenlediği yeni iş yerinin açılışına Asya, Sinan’la gider. Oraya Selçuk’ta gelir. Volkan, Sinan’ı Asya’nın yanında görünce onu tuvalette yakalayıp üzerinden kilitler ve ona tehditler savurur.

Onların sesini duyan Derin, Volkan’ın hala Asya’yı kıskandığını ve ondan vazgeçmeyeceğini anlar. Gönül, aile fotoğrafı çektirmek ister. O sırada Selçuk, herkesin önünde kendisinin Haluk’un istenmeyen oğlu olduğunu söyler.

Sadakatsiz 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Selçuk Herkesin İçinde Haluk’un Oğlu Olduğunu…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler