Ana SayfaDizilerSon Yaz 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Halil'in Adamları Selim'i Vuruyor!

İlgili Postlar

Son Yaz 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Halil’in Adamları Selim’i Vuruyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Son Yaz, 11. yeni bölümüyle 12 mart cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Akgün, Selim’e kurulan tuzakları ortaya çıkarmak için tehlikeli bir yola girer. Yağmur, Akgün’ün kendisinden uzaklaşmak için neler yaptığını anlar. Fatih’in yaptığı oyunu Canan, ortaya çıkarır. Son Yaz 11. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Halil’in adamları Selim’i vuruyor.

Cuma Dizileri 2020

Halil’in Adamları Selim’i Vuruyor!

Son Yaz 11. bölüm 1. fragmanında; Akgün, üzerinde Selçuk Taşkın yazan silahı bulamıyor. Selim’e pusu kurulacağını anlayıp onunla konuşmaya gidiyor. O sırada Selim vuruluyor. Ama Halil’e müjde verileceğinin konuşulduğunu duyuyor. Canan, Selim’in vurulduğunu öğreniyor.

İşte Son Yaz 11. bölüm 1. fragmanı…

SON YAZ 10. BÖLÜM ÖZETİ!

Selim, Akgün’ün kendisini korumak için canını vermek için kendisini siper ettiğini görünce, onun hakkında ne düşüneceğini bilemez. Yinede, kızına ondan uzak durmasını ister. Yağmur, Akgün’ü ziyarete gider. Ama, görüşme istediğin gibi olmaz.

Halil, adamlarını Akgün’e gönderiyor ve onunla görüşüp ona o bölgenin sorumlusunun onun olamasını istediğini söyler. Daha sonra Halil’i arayıp Akgün’ün yemi yuttuğunu söyler. Selim, Canan’a sürpriz yapıp ona çiçeklerle gelir. Ancak, onun telefonda görüşmesini duyar ve onun kendisiyle olamayacağını düşündüğünü anlar.

Yağmur, Akgün’ün birilerine elini öptürdüğünü görüp hayal kırıklığına uğrar. Ondan, ne yaptığının hesabını sorar. Akgün, Soner’le iki aylığına onunla bir anlaşma yapar. Canan, Fatih’in dövüldüğü videoyu araştırmaya karar verir. Fatih ise, tutuşmaya başlar.

Yağmur, Akgün’ün annesinin ona bıraktığı mektubu okur. Akgün, babasıyla konuşur. Selim, onun Akgün’le olan konuşmalarını dinler. Akgün’ün, kötü işlere bulaştığını öğrenen babası onun, bu işi yapmak için zorlandığına inanır.

Ama Selim, buna inanmaz. Canan, Fatih’in yaralanma olayında onu savunma avukatı olur. Canan, işin üstüne gider ve verilen tazminatı Fatih kabul etse de o etmez. Fatih’in, Selim’e düzenlediği oyun ortaya çıkar.

Akgün’ü götürdükleri yerde ondan, savcıyı öldürmesi istenirken neden onu, koruduğu sorgulanır. Selim’i korumaya çalışan Akgün, ona kimsenin tuzak kurmasını ve öldürmesine izin vermeyeceğini söyleyip, onun ölümünün kendi elinden olacağını söyler.

Yağmur, Akgün’ü takip edip onu, o mekanda silah sıkarken görür. Akgün, onu yolda bırakıp evine gönderir. Yağmur, Akgün’ün yanına gidiyor ve onun kendisinden nefret ettirmek için yaptığı şeyleri bildiğini söyler. Onun konuşmalarını dinleyen Yağmur, Akgün’den kendisine her şeyi anlatmadan gitmeyeceğini söyler.

Canan, Selim’in yanına gidip Fatih’in dövülme görüntülerini alıp onun eline verir. Selim, bir silahlı saldırı olduğunu duyup hemen gider. Selim’e pusu kuran adamlar, onu öldürüp suçu Akgün’e atmayı planlar. Akgün, Yağmur’a babasının ölüm emrinin verildiği ve buna engel olmak için onlarla olduğunu söyler. O sırada polislerle birlikte Selim gelir.

 Son Yaz 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Selim Tuzağa Düşüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler