Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 36. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mehdi Kızıyla Tek Başına...

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 36. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mehdi Kızıyla Tek Başına Kalıyor!

Tv 8’in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, 35. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Zeynep, Benal’in odaya kapatıldığını duyar duymaz gidip onu kurtarıyor. Nuh ile Mehdi, bu yüzden birbirlerine giriyor. Cemile ile Nuh, ayrı eve çıkıyor. Özlem, Amerika’ya geri dönüyor. Benal’in gittiğini öğrenen Mehdi, kızını alıp gidiyor. Mehdi, kızıyla tek başına kalıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Mehdi Kızıyla Tek Başına Kalıyor!

Doğduğun Ev Kaderindir 36. bölüm fragmanı yayınlanmadı. Mehdi, Benal’in gideceğini anlayıp onu odasına kilitliyor. Benal, hemen Zeynep’i arayıp odasında kilitli kaldığını söylüyor. Zeynep, Cemile’ye çok öfkeleniyor ve buna nasıl müsaade ettiğini söylüyor. Zeynep, eline geçirdiği yangın tüpüyle, Benal’in odasını kırıp onu çıkarıyor.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 35. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nuh, Mehdi’ye bunu nasıl yaptığını söyleyip onu yumrukluyor. Daha sonra Cemile’ye kendisinin o evde artık kalamayacağını, kendisiyle gelmek istiyorsa gelmesini söylüyor. Cemile, biraz düşündükten sonra Nuh’la gitmeyi kabul ediyor. Zeynep, Benal’i ve kızını alıp eve getiriyor.

Mehdi, onlara engel olamıyor. O arada Barış’la Zeynep’in evleneceklerini öğreniyor. Cemile ile Nuh’da eve geliyor. Özlem, Barış’ın evlenme teklifini Zeynep’in kabul ettiğini öğrenip çok sinirleniyor. Hemen eşyalarını toplayıp Amerika’ya dönüyor. Barış, ablasıyla vedalaşamadığı için çok üzülüyor.

Benal, işini ve kalacak yerini ayarladıktan sonra Zeynep’e bir mektup bırakıp gidiyor. Kızını ondan başka kimsenin koruyamayacağını yazıyor. Cemile ile Nuh’da gittikten sonra Mehdi, tek başına kalıyor. Mehdi, Benal’in gittiğini ve kızını Zeynep’e emanet ettiğini öğreniyor. Evdekiler bir araya gelip o çocukla ne yapacaklarını düşünmeye başlıyor.

Zeynep, bu yaşadıklarından sonra, çocukluğunda yaşadığı şeyler aklına geliyor. Cemile ile Nuh, ayrı eve çıkıyorlar. Nuh, Cemile’nin yanında olmasına çok mutlu oluyor. Mehdi, Zeynep’in kapısını çalıp ondan kızını istiyor. Zeynep, Müjgan’ı vermek istemeyince zorla içeri girip zorla kızını alıyor.

Barış, ona suç işlediğini söyleyince Mehdi, kızını hiçbir kimsenin kendisinden alamayacağını söylüyor. Bu durum karşısında Zeynep ve evdekiler, ne yapacağını bilemiyor. Öylece Mehdi’nin arkasından baka kalıyorlar.

Doğduğun Ev Kaderindir 35. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mehdi Zorla Kızını Zeynep’ten…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler