Ana SayfaDizilerKefaret 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Sinan'ın Hayatından Endişe Ediyor!

İlgili Postlar

Kefaret 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Sinan’ın Hayatından Endişe Ediyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Kefaret, 18. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Sinan ortadan kaybolur. Arzu, Meltem ile kızıyla Ahmet’e şantaj yapar. Ama Ahmet, oralı bile olmaz. Arzu, Zeynep’in karşısına çıkıp ona silahını doğrultur. Silah patlar. Kefaret 18. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Zeynep, Sinan’ın hayatından endişe ediyor.

Pazar Dizileri 2020

Zeynep Sinan’ın Hayatından Endişe Ediyor!

Kefaret 18. bölüm 2. fragmanında; Ahmet, Arzu’yla konuşuyor ve dünyadaki hiçbir şeyin karşılığında Cansu’yu ona vermeyeceğini söylüyor. Zeynep, onun böyle davranmasına anlam veremiyor. Münevver, Zeynep’e gelip kardeşinin evlilikten kaçmış olabileceğini söylüyor. Zeynep, onun evlenmekten kaçmasına bile razı oluyor. Sinan’ın, sağ olması dua ediyor.

Kefaret 18. bölüm 2. fragmanı…

KEFARET 17. BÖLÜM ÖZETİ!

Sinan ile Zeynep, nikah günü alır. Ancak, Zeynep’in Sude için evlenmelerine gerek kalmaz. Zeynep’in davasında hakim takipsizlik kararı verir. Tüm tedbirler kalkar. Ahmet, çıkan haberlerden sonra herkesin diline düşer. Can, okula gidemez duruma gelir. Magazinciler Ahmet’in peşini bırakmaz.

Ahmet, berbat halde çiftliğe Zeynep’in yanına gelir. Meltem, Ahmet’in kendisini darp ettiği için ona uzaklaştırma kararı alır. Boşanma davası açıp onun neyi var, neyi yok almayı planlar. Ahmet, çıkan haberlerden dolayı işinden de kovulur. Sinan, Ahmet’in çiftlikte kalmasını istemez. Ondan, bir ev bulup oradan gitmesini ister.

Arzu, tüm parasının üzerine Alp’in çöktüğünü düşünür. Onun evine gizlice girip karşısına çıkıp hesap sorar. Hesaplarının bir virüsle aktarıldığı günü ve saati öğrenince, Ahmet’in polisle iş birliği yaptığını öğrenir. Ona aşık olduğu için büyük hayal kırıklığına uğrar. Tekrar para kazanmak için yeni bir sevkıyat yapar.

Sinan, göreve gider. Zeynep, Sinan’dan iki hafta haber alamayınca merak etmeye başlar. Alp, sürekli Meltem’in yanına gidip onu yalnız bırakmaz. Meltem’in, kapıya gelen görevliler tarafından cep telefonuna bir aplikasyon yüklenir. Alp yanındayken sancısı tutar.

Meltem, cep telefonundaki ablikasyondan ambulans çağırır. Ambulans gelene kadar Meltem, kızını dünyaya getirir. Meltem, ambulansla hastaneye gittiğini düşünürken karşısında Arzu’yu bulur. Zeynep, arkadaşından Sinan’a ulaşılamadığını öğrenir. Onun sağlığından endişe etmeye başlar.

Kefaret 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Arzu Zeynep’i Vuruyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler