Ana SayfaDizilerKefaret 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Arzu Zeynep'i Vuruyor Mu?

İlgili Postlar

Kefaret 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Arzu Zeynep’i Vuruyor Mu?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Kefaret, 17. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sinan ile Zeynep, nikah için gün alıyor. Ahmet, çıkan haberlerden dolayı işinden kovulup çiftliğe geliyor. Arzu, Ahmet’in polisle iş birliği yaptığını öğreniyor. Meltem, bebeğini dünyaya getiriyor. Ama Arzu, onu bebeğiyle birlikte rehin alıyor. Kefaret 18. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Arzu, Zeynep’i vuruyor mu?

Pazar Dizileri 2020

Arzu Zeynep’i Vuruyor Mu?

Kefaret 18. bölüm 1. fragmanında; Sinan ortadan kayboluyor. Arzu, Meltem ile kızıyla Ahmet’e şantaj yapıyor. Ama Ahmet, oralı bile olmuyor. Arzu, Zeynep’in karşısına çıkıp ona silahını doğrultuyor. Silah patlıyor.

İşte Kefaret 18. bölüm 1. fragmanı…

KEFARET 17. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sinan ile Zeynep, nikah günü alıyor. Ancak, Zeynep’in Sude için evlenmelerine gerek kalmıyor. Zeynep’in davasında hakim takipsizlik kararı veriyor. Tüm tedbirler kalkıyor. Ahmet, çıkan haberlerden sonra herkesin diline düşüyor. Can, okula gidemez duruma geliyor. Magazinciler Ahmet’in peşini bırakmıyor.

Ahmet, berbat halde çiftliğe Zeynep’in yanına geliyor. Meltem, Ahmet’in kendisini darp ettiği için ona uzaklaştırma kararı alıyor. Boşanma davası açıp onun neyi var, neyi yok almayı planlıyor. Ahmet, çıkan haberlerden dolayı işinden de kovuluyor. Sinan, Ahmet’in çiftlikte kalmasını istemiyor. Ondan, bir ev bulup oradan gitmesini istiyor.

Arzu, tüm parasının üzerine Alp’in çöktüğünü düşünüyor. Onun evine gizlice girip karşısına çıkıp hesap soruyor. Hesaplarının bir virüsle aktarıldığı günü ve saati öğrenince, Ahmet’in polisle iş birliği yaptığını öğreniyor. Ona aşık olduğu için büyük hayal kırıklığına uğruyor. Tekrar para kazanmak için yeni bir sevkıyat yapıyor.

Sinan, göreve gidiyor. Zeynep, Sinan’dan iki hafta haber alamayınca merak etmeye başlıyor. Alp, sürekli Meltem’in yanına gidip onu yalnız bırakmıyor. Meltem, kapıya gelen görevliler tarafından cep telefonuna bir aplikasyon yükletiyor. Alp yanındayken sancısı tutuyor.

Meltem, cep telefonundaki ablikasyondan ambulans çağırıyor. Ambulans gelene kadar Meltem, kızını dünyaya getiriyor. Meltem, ambulansla hastaneye gittiğini düşünürken karşısında Arzu’yu buluyor. Zeynep, arkadaşından Sinan’a ulaşılamadığını öğreniyor. Onun sağlığından endişe etmeye başlıyor.

Kefaret 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sinan’dan Kötü Haber Mi Geliyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler