Ana SayfaDizilerArıza 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ali Rıza Babasının Yaşadığını Öğreniyor!

İlgili Postlar

Arıza 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ali Rıza Babasının Yaşadığını Öğreniyor!

Show Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Arıza, 26. ölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Bergüzar, masayı dağıtıyor. Mithat, Balaban, Burak ve Murat, gizli bir toplantı düzenliyor. Ali Rıza, toplantıya baskın yapıyor. Burak ile Murat, yaralanıyor. Burak, Haşmet’in evine baskın yapıyor. Ali Rıza, babasının yaşadığını gelen telefonla öğreniyor.

Pazar Dizileri 2020

Ali Rıza Babasının Yaşadığını Öğreniyor!

Arıza 27. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ali Rıza ile Halide, Mert’i ağır yaralı bir şekilde hastaneye yetiştiriyor. Mert, ameliyata alınıyor. Haşmet’te, yaralı bir şekilde aynı hastaneye getiriliyor. Rukiye, gerçekleri öğrendikten sonra Bergüzar’ı, evinden kovup ondan bir daha karşısına çıkmamasını söylüyor.

ARIZA 26. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

O sırada Rukiye, Mert’in vurulduğunu öğrenip hastaneye gidiyor. Ali Rıza’nın yakasını tutup, ikinci evladını da onun yüzünden toprağa vermek istemediğini söylüyor. Annesinin sözleri karşısında Ali Rıza, çok üzülüyor. Mert’in, ameliyatı iyi geçiyor ve hastaneden çıkartılıp eve getiriliyor.

Rukiye, Mert’ten kocasının mezarının boş olduğunu öğreniyor. Onun yaşıyor olabileceğine inanamıyor. Yaşasa onca zaman kendilerinin yanına geleceğini düşünüyor. Haşmet’de, hastaneden çıkıp eve geliyor. Ali Rıza, gizli toplantının yerini öğreniyor. Baskın için hazırlanıyor. Balaban, Ali Rıza’nın baskın yapacağını öğrenip toplantıya gelmiyor.

Ali Rıza, Aslan’la birlikte oraya baskın yapıyor. Murat yaralanıyor. Kaçarken Burak’ta yaralanıyor. Aslan, silahını Mithat’a doğrulttuğu sırada Bergüzar gelip engel oluyor. Bergüzar, Mithat’ı görevden alıp ona, artık eski usule döneceğini masayı dağıttığını söylüyor. Haşmet ile Melek’de, saldırıda Mithat’ın da parmağı olduğunu öğreniyor.

Burak, biraz iyileştikten sonra Haşmet’in evine baskın düzenliyor. Halide’nin arabasını bahçede görünce önce girmek istemiyor. Ama sonra adamlarıyla birlikte Haşmet’in adamlarını vurmaya başlıyor. Ali Rıza, Balaban’ın peşine düşüyor ve onu tam yakalamışken son anda elinden kaçırıyor.

Melek, Mithat’la buluşup ona masanın altından silahını doğrultuyor. Haşmet, Halide’yi koruyarak Burak ve adamlarına karşılık veriyor. Ali Rıza, Balaban’ı elinden kaçırdıktan sonra telefonu çalıyor. Telefondaki kişi babası olduğunu söyleyince Ali Rıza, babasının hayatta olduğunu anlıyor.

Arıza 26. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Rıza’nın Babası Ortaya Mı Çıkıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler