Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 29. Bölüm Ön İzleme Yayında! Yamaç Akın'la Celasun'dan Bir...

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 29. Bölüm Ön İzleme Yayında! Yamaç Akın’la Celasun’dan Bir Karar Vermelerini İstiyor!

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur. 4. sezon 29. yeni bölümüyle 22 mart pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Efsun, madde bağımlısı olduğu için eczaneyi birbirine katıp ilacı almaya çalışır. Vartolu’nun oğlunun sünnet düğününe gelen Koçovalı kardeşler, Amca Cumali’ye gövde gösterisi yapar. Amca Cumali, ilk yenilgiyi alır. Çukur 4. sezon 29. bölüm ön izleme yayınlandı. Yamaç, Akın’la Celasun’dan artık bir karar vermelerini istiyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Yamaç Akın’la Celasun’dan Bir Karar Vermelerini İstiyor!

Çukur 4. sezon 29. bölüm ön izlemesinde; Sünnet düğününde Akın, amcalarının masasına geliyor. Kendisini Amca’nın gönderdiğini söylüyor. Yamaç, bu durum karşısına Akın’a, neden onun istediğiyle geldiğini soruyor. Celesun ve Akın’a, artık ne tarafta duracaklarına karar vermelerini istiyor.

İşte Çukur 4. sezon 29. bölüm ön izleme…

ÇUKUR 4. SEZON 28. BÖLÜM ÖZETİ!

Yamaç, kızıyla Efsun’u eve getirir. Kızıyla kavuşan Yamaç, Efsun’u bıraktığı gibi bulmaz. Efsun, ilk fırsatta evden kaçıp hap almak için eczaneye gider. Eczacı. o ilacı vermeyince onu darp edip zorla alır. Efsun’un, madde bağımlısı olduğunu Yamaç öğrenir.

Yamaç, sürekli korkan ve ilaç bağımlılığı olan Efsun’u tekrar hayata döndürmek için elinden geleni yapar. Efsun, neyi unutması gerektiğini söyleyip, Yamaç’a, vücudundaki morlukları gösterir. Yamaç, Efsun’un kendisi yüzünden yıllardır işkence içinde olduğunu anlayıp, onu bir daha böyle bir şey yaşamayacağına inandırmaya çalışır.

Onu, karşısına alıp iyileştireceğine söz verir. Kızına kavuşan Yamaç, ona babası olduğunu söyler. Masal, hemen babasına ısınıp onu sever. Vartolu, oğlunun sünnet düğünü için tüm hazırlıkları bitirir. Kardeşleriyle bir arada sünnet düğünü kutlaması hazırlanır. Cumali amcaları, Koçovalı kardeşlerin bir arada olduğunu görünce pek memnun olmaz.

Vartolu, kendi sünnet düğünü olmadığı için oğluna unutulmayacak bir sünnet düğünü yapmak ister. Amcasının isteklerine aldırmadan tüm aileyi bir araya getirir. Sultan, çocuklarıyla birlikte çıkıp oynar. Amca Cumali, ailenin kenetlenmesinden hoşnut olmaz. Gittikçe gücünü kaybettiğini anlar.

Yamaç, Vartolu’nun oğlunun sünnet düğünün olduğu anlarda amca Cumali’nin sevkıyatını büyük bir zevkle patlatır. Düğünde kardeşler halay çekip eğlenir. Cumali amca, onları görmeye pek dayanamaz. Zorla da olsa alkışlar. Düğünde, Nedim’den ona haber gelir. O haberi bilen Yamaç ile Cumali, kadehlerini ona doğru kaldırıp zaferlerini ilan eder.

Çukur 4. Sezon 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Amca Cumali İlk Yenilgiyi…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler