Ana SayfaDizilerKefaret 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Arzu Da Zeynep'in İsmini Veriyor!

İlgili Postlar

Kefaret 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Arzu Da Zeynep’in İsmini Veriyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kefaret, 19. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Zeynep, Arzu’yu yaralama suçundan göz altına alınır. Sinan, döner ve hemen Zeynep’in yanına koşar. Meltem, Zeynep’in dönemeyeceğini düşünüp onun odasına yerleşir. Zeynep, hapse atılır. Orada saldırıya uğrar ve yaralanır. Kefaret 19. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Arzu da, Zeynep’in ismini veriyor.

Pazar Dizileri 2020

Arzu Da Zeynep’in İsmini Veriyor!

Kefaret 19. bölüm 2. fragmanında; Arzu’nun ameliyatına Ahmet giriyor. Gözlerini açan Arzu, kendisini vuranın Zeynep olduğunu söylüyor. Sinan, Zeynep’in böyle bir şey yapabileceğine inanmıyor ve onu kurtarmak için çırpınıyor.

İşte Kefaret 19. bölüm 2. fragmanı….

KEFARET 18. BÖLÜM ÖZETİ!

Ahmet, Alp’ten Meltem’in doğum yaptığını öğrenir. Ama hiçbir hastanede Meltem’i bulamaz. Onu ve bebeğini Arzu’nun kaçırdığını düşünmeye başlarlar. Meltem, sütü gelmeyince kızının karnını doyuramaz. Arzu, Ahmet’i arayıp karısını ve kızının karşılığında kendisine Cansu’yu getirmesini ister.

Ahmet, Meltem’le Arzu’nun iş birliği yaptığını düşünüp, hiçbir şeyin karşılığında Cansu’yu ona vermeyeceğini söyler. Emre, işin peşini bırakmaz ve Zafer’in bebek malzemeleri almak için bir eczaneye gideceğini düşünüp tüm ecza depolarına haber verir. Zafer, mama, biberon ve bebek bezi almak için eczaneye gider.

Dönüşte her yerde polis olduğunu görür ve onları zor atlatıp eve döner. Arzu, Ahmet’in şantaja boyun eğmemesi karşısında deliye döner. Sinan, gizli görevi nedeniyle kimseyle iletişime geçemez. Arzu, Meltem’e bir video çektirip Ahmet’in telefonuna gönderir. Zeynep, onun telefonundan videoyu izler.

Cansu, Arzu’nun kendisi gibi o bebeği de kaçırdığını öğrendikten sonra ondan nefret eder. Zeynep, kimseye haber vermeden Arzu’nun gönderdiği konuma gider. Bu arada Emre, Zafer’in alış veriş yaptığı eczaneyi bulur ve o civardaki kiralık evleri tek tek arar. Arzu, silahını Zeynep’e doğrultur.

Zeynep, onun elinden silahı almaya çalışırken silah patlar. Ama kimse yaralanmaz. Emre, silah sesini duyup o tarafa doğru gider. Arzu, Zeynep’i tam öldüreceği sırada Zafer, Arzu’yu uzun namlulu silahıyla vurur. O sırada Meltem, bebeğiyle birlikte kaçar. Emre, gelir ve Zeynep’i emniyete götürür.

Zafen, yolda Meltem’i alıp yakın bir taksi durağına bırakır. Arzu’yu vurduğu için ortadan kaybolması gerektiğini söyler. Meltem, çiftliğe gidip Zeynep’in Arzu’yu vurduğunu söyler.

Kefaret 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep Hapiste Saldırıya Uğruyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler