Ana SayfaDizilerMasumiyet 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ela Mektup Bırakıp Evi Terk Ediyor!

İlgili Postlar

Masumiyet 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ela Mektup Bırakıp Evi Terk Ediyor!

Fox Tv’nin yeni gözde dizisi Masumiyet, 6. yeni bölümüyle 31 mart çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ela, hamile olduğunu hatırladığını ve İlker’in bir katil olduğunu söyler. İlker, durumu inkar etmez. Onun hamile olduğunu, ona saldırdığını karısı ve ailesinin önünde itiraf eder. Ela, onun itirafından sonra acı bir gülümsemeyle şimdi birbirlerini yemelerini söyleyip gider. Masumiyet 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ela, annesine bir mektup bırakıp evi terk ediyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Ela Mektup Bırakıp Evi Terk Ediyor!

Masumiyet 6. bölüm 2. fragmanında; Ela, annesiyle babasının, kendisinin hamile olduğunu ve bebeğini düşürdüğünü bildiklerini öğrendikten sonra onlara çok kızıyor. Hale, savaşta her şeyin mubah olduğunu söyleyip oğlunu kurtarmak için yeni planlar düşünüyor. İrem, İlker’den boşanma protokolünü imzalıyor. Ela, annesine bir mektup bırakıp gidiyor.

İşte Masumiyet 6. bölüm 2. fragmanı…

MASUMİYET 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Ela, İlker’in yanına cam eve gidince o gece olanları hatırlar. İrem’in, intihar ettiği ve kocasının Ela’yla olduğu haberini herkes alır. Hastaneye kaldırılan İrem’in, ilaç yerine vitamin içtiğini Harun ile Hale öğrenir. İrem, onlara bu durumu kimseye söylememeleri için yalvarır.

Bahar, Ela’nın İlker’le buluştuğunu anlayıp sinirlenir. Ama kuzeni onu kurtarır. Birlikte sinemada olduklarını söyler. Hale, Ela’nın o geceyi hatırladığını öğrenir öğrenmez, onu yurt dışına kaçırmak için tüm hazırlıkları yapar. Hatta, İsmail’e ve evdekilere bir şey sezdirmeden oğluna veda yemeği hazırlayıp birlikte dans eder.

İlker, uçağa binmek üzere yola çıkar. Mahkeme başlar. İlker’in avukatı hakime onun hasta olduğunu mahkemeye katılamayacağına dair mazeret gösterir. Harun, Hale’nin İlker’i kaçırdığını anlayıp hakimden söz istediği anda o içeri girer. Ela, o gece İlker’in kendisine sandalyeyle saldırdığını, kafasından yaralandığını ve kendisini o hale getirenin başka biri olduğunu söyler.

Hale, zafer kazanmışcasına mutlu olur. Evde, bir kutlama düzenler. Harun, kızına kocasının başka bir kadına şiddet uyguladığını söylese de İrem’i, İlker’den ayırmayı başaramaz. Ela, yolda yürürken hamile bir kadın görür ve hamile olduğunu hatırlar. Doğruca İlker’in evine gider ve onlara hamile olduğunu söyler. Hale ile İsmail’e bakıp, İlker’in artık cinayetten yargılanacağını, onun bebeğinin katili olduğunu söyler.

Masumiyet 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İlker Ela’nın Hamile Olduğunu Kabul Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler