Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 46. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sancar Kaçmak Zorunda Kalıyor!

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 46. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sancar Kaçmak Zorunda Kalıyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı, 46. yeni bölümüyle 29 mart pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Yahya’nın evlenmekten vazgeçmesiyle Dudu, bebeğini düşürür. Sancar, Ahmet’i bulup konuşur ve onu şikayetini geri almasını sağlar. Ama Sedat, Halise’yi hapisten çıkarmamak için elindeki görüntüleri kullanır. Sancar, Sedat’ın oyununa gelir. Sefirin Kızı 46. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Sancar, kimse kendisine inanmayınca kaçmak zorunda kalıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Sancar Kaçmak Zorunda Kalıyor!

Sefirin Kızı 46. bölüm 1. fragmanında; Sancar, elinde bıçakla kala kalıyor. Sedat, kanlar içinde yere yığılıyor. Oradaki herkes Sancar’ın, Sedat’ı bıçakladığını düşünüyor. Sancar, Mavi’ye de kendisini inandıramayınca kaçmak zorunda kalıyor. Mavi, Sancar’a yardım edecek mi?

İşte Sefirin Kızı 46. bölüm 1. fragmanı…

SEFİRİN KIZI 45. BÖLÜM ÖZETİ!

Halise, Ahmet’e darp ettirme suçundan adamıyla birlikte göz altına alınır. Yahya, Dudu’yla evlenmekten vazgeçtikten sonra Sancar’la konuşur. Ona Dudu’nun karnındaki bebeğin kendisinden olmadığını söyler. Dudu, üzüntüden bebeğini kaybeder.

Sancar, annesini kurtarmak için Ahmet’in şikayetini geri almasından başka çaresi kalmaz. Kavruk’u gönderip onu eve çağırır. Ahmet’e, annesinin yaptığı şeyin doğru olmadığını, annesinin ona yaptığının aynısını içi rahatlayacaksa kendisine yapmasını söyler. Ahmet, Dudu’yla konuşmak ister.

Yahya, artık Dudu’yla arasında bir şey olmadığını konuşabileceklerini söyler. Dudu Ahmet’e, onun yüzünden bebeğini ve sevdiğini adamı kaybedip yapayalnız kaldığını, onu istemediğini söyler. Elvan, olanları duyduktan sonra eve gelir.

Yahya Elvan’a, kendisinin kısır olduğunu, onun anne olabileceğini, annesinin bunu kendisinden sakladığını söyler. Elvan, yıllardır boş yere kısır gelin olarak dışlandığını anlar. Sedat, Sancar’a Mavi’nin anneannesini öldürme suçundan yargılandığı dosyayı ona verir.

Sancar’ın kafası karışır. Ama Mavi’den gerçekleri duyunca ona inanır. Melek, babasıyla Mavi’nin evlendiğini öğrenir. Durumu olgunlukla karşılayıp, onlardan düğünlerine kendisini çağırmadığı için kızar. Melek, artık Mavi’yi annesi olarak görür ve ona ‘Anne’ demeye başlar.

Elvan ile Bora, sevgili olur. Yahya, eline bir buket çiçek alıp Elvan’ın gönlünü alıp yalvarmak için onun dükkanına gider. Ama orada Elvan’la Bora’yı samimi bir şekilde görünce yıkılır. Sancar ile Mavi, Melek’i birlikte okula bırakır. Sedat, onları takip ediyor ve Melek’in Mavi’ye, ‘anne’ dediğini duyar.

Onların karşısına geçip Sancar’ın kendisine saldırması için elinden geleni yapar. Oda, üzerine yürüyünce kendini bıçaklayıp, bıçağı Sancar’ın eline verir. Sancar, onun kendi kendisini bıçakladığını bilir. Ancak etraftakiler Sancar’ın elinde bıçakla görür.

 Sefirin Kızı 46. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sancar Sedat’ın Oyununa Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler