Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 46. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sancar Sedat'ın Oyununa Geliyor!

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 46. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sancar Sedat’ın Oyununa Geliyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı, 45. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Yahya’nın evlenmekten vazgeçmesiyle Dudu, bebeğini düşürüyor. Sancar, Ahmet’i bulup konuşuyor ve onu şikayetini geri almasını sağlıyor. Ama Sedat, Halise’yi hapisten çıkarmamak için elindeki görüntüleri kullanıyor. Sancar, Sedat’ın oyununa geliyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Sancar Sedat’ın Oyununa Geliyor!

Sefirin Kızı 46. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Halise, Ahmet’e darp ettirme suçundan adamıyla birlikte göz altına alınıyor. Yahya, Dudu’yla evlenmekten vazgeçtikten sonra Sancar’la konuşuyor. Ona Dudu’nun karnındaki bebeğin kendisinden olmadığını söylüyor. Dudu, üzüntüden bebeğini kaybediyor.

SEFİRİN KIZI 45. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sancar, annesini kurtarmak için Ahmet’in şikayetini geri almasından başka çaresi kalmıyor. Kavruk’u gönderip onu eve çağırıyor. Ahmet’e, annesinin yaptığı şeyin doğru olmadığını, annesinin ona yaptığının aynısını içi rahatlayacaksa kendisine yapmasını söylüyor. Ahmet, Dudu’yla konuşmak istiyor.

Yahya, artık Dudu’yla arasında bir şey olmadığını konuşabileceklerini söylüyor. Dudu Ahmet’e, onun yüzünden bebeğini ve sevdiğini adamı kaybedip yapayalnız kaldığını, onu istemediğini söylüyor. Elvan, olanları duyduktan sonra eve geliyor.

Yahya Elvan’a, kendisinin kısır olduğunu, onun anne olabileceğini, annesinin bunu kendisinden sakladığını söylüyor. Elvan, yıllardır boş yere kısır gelin olarak dışlandığını anlıyor. Sedat, Sancar’a Mavi’nin anneannesini öldürme suçundan yargılandığı dosyayı ona veriyor.

Sancar’ın kafası karışıyor. Ama Mavi’den gerçekleri duyunca ona inanıyor. Melek, babasıyla Mavi’nin evlendiğini öğreniyor. Durumu olgunlukla karşılayıp, onlardan düğünlerine kendisini çağırmadığı için kızıyor. Melek, artık Mavi’yi annesi olarak görüyor ve ona ‘Anne’ demeye başlıyor.

Elvan ile Bora, sevgili oluyor. Yahya, eline bir buket çiçek alıp Elvan’ın gönlünü alıp yalvarmak için onun dükkanına gidiyor. Ama orada Elvan’la Bora’yı samimi bir şekilde görünce yıkılıyor. Sancar ile Mavi, Melek’i birlikte okula bırakıyor. Sedat, onları takip ediyor ve Melek’in Mavi’ye, ‘anne’ dediğini duyuyor.

Onların karşısına geçip Sancar’ın kendisine saldırması için elinden geleni yapıyor. Oda, üzerine yürüyünce kendini bıçaklayıp, bıçağı Sancar’ın eline veriyor. Sancar, onun kendi kendisini bıçakladığını biliyor. Ancak etraftakiler Sancar’ın elinde bıçakla görüyor.

Sefirin Kızı 45. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Halise’nin Kurtulması Ahmet’in İnsafına Kalıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler