Ana SayfaDizilerYasak Elma 104. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yıldız Gördüğü Kabustan Uyanabilecek Mi?

İlgili Postlar

Yasak Elma 104. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yıldız Gördüğü Kabustan Uyanabilecek Mi?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 103. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Yıldız, beş yıldır komada olduğunu ve uyandıktan sonra Çağatay’ın Cansu ile evlendiğini, Hasan Ali’nin her şeyini Sedai’ye kaptırdığını ve Ender’in onunla evlendiğini görüyor. Hala yanan evde kalan Yıldız, gördüğünü kabustan uyanabilecek mi?

Pazartesi Dizileri 2020

Yıldız Gördüğü Kabustan Uyanabilecek Mi?

Yasak Elma 103. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yıldız, Cansu’nun yaktığı evde Çağatay’la kapalı kalıyor. Orada kabus görmeye başlıyor. Hastanede gözlerini açan Yıldız, doktordan beş yıldır komada olduğunu öğreniyor. Çağatay, Yıldız’ı görmeye geliyor ve ona, bu süre içinde evlendiğini söylüyor. Yıldız, ikinci şokunu yaşıyor.

YASAK ELMA 103. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Bu süre içinde Hasan Ali, her şeyini Sedai’ye kaptırıyor. Beş parasız kalan Hasan Ali, seyyar kebapçılık yapmaya başlıyor. Sedai, holdingin başına geçip Ender’le evleniyor. Şahika ise, normalin tam tersi iyi niyetli biri oluyor. Zehra ile şarkıcı oluyor. Hayati ise, Şahika’nın menejeri oluyor. Bu arada Şahika, Hasan Ali’yi bırakmıyor ve sürekli onu ziyarete gidiyor.

Yıldız’ın uyandığını duyan Cansu Çağatay’a, Halit Can’ın kendi oğlu olduğunu ve ona vermeyeceğini söylüyor. Çağatay, Cansu’dan gizli Halit Can’ı annesine götürüyor. Ama Halit Can, annesini tanımıyor. Annesi olarak Cansu’yu biliyor. Feride hanım ise, Cansu’dan çok korkuyor. Onunla aynı sofraya bile oturamıyor. Yemeğini odasında yiyor.

Ender, Sedai’yle birlikte Şahika’yı dinlemeye gidip, onu rencide edecek her şeyi yapıyor. Şahika, Ender’in istek şarkısını bile Zehra’yla birlikte söyleyip ona boyun eğiyor. Hasan Ali, Şahika’ya aşık oluyor. Ondan boşandığı için çok pişman oluyor. Caner’in ablası ile arası evliliği yüzünden bozuluyor.

Cansu, Yıldız’ı alıp Halit Can’ın okuluna götüreceğini söylüyor. Ama yolda ona, Halit Can’ı ona vermeyeceğini onun annesinin kendisini olduğunu sürüyor. Yıldız, aşırı hız yapan Cansu’ya engel olmaya çalışırken araba uçurumdan aşağı yuvarlanıyor. Tüm bu olayları kabusunda gören Yıldız, Çağatay’la birlikte hala yanan evde yerde baygın yatıyor. Yıldız ile Çağatay, yanan evden kurtulabilecek mi?

Yasak Elma 103. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız Beş Yıl Sonra Uyanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler