Ana SayfaDizilerBaraj 32. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nehir Bahar'ın Ölüm Tuzağına Düşüyor!

İlgili Postlar

Baraj 32. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nehir Bahar’ın Ölüm Tuzağına Düşüyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Baraj, 32. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Bahar, Nazım’ın gerçekleri öğrendikten sonra bir daha kendisini affetmeyeceğini anlar. Nehir, Nazım’ın karşısına çıkıp onu, çok sevdiğini ve onsuz nefes olamadığını söyler. Ondan, gözlerinin içine bakarak kendisini sevmediğini söylerse ona inanacağını söyler. Baraj 32. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Nehir, Bahar’ın ölüm tuzağına düşüyor.

Salı Dizileri 2020

Nehir Bahar’ın Ölüm Tuzağına Düşüyor!

Baraj 32. bölüm 2. fragmanında; Nazım, Mert’le baş başa bir gün geçirmek istiyor. Nehir, onların nereye gittiğini Zerrin’den öğreniyor. Zerrin’in öğrendiği yere giden Nehir, Bahar’ın ölüm tuzağına düşüyor. Bahar, onu oraya kilitleyip ateşe veriyor.

İşte Baraj 32. bölüm 2. fragmanı…

BARAJ 31. BÖLÜM ÖZETİ!

Nazım, Nehir’in hamile olduğunu öğrenmesiyle Bahar’a bir açıklama yapmak durumunda kalır. Bahar, nikahtan hemen önce Nazım tarafından aldatıldığını öğrenir. Ona çok kızar. Ancak, onu Nehir’e de kaptırmak istemez. Hamilelik yalanına devam eder.

Azra, Bahar’ın yanına gelip onun kardeşi olduğunu, bu durumu annesininde bildiğini söyler. O sırada Bahar, rahatsızlanır ve Azra onu hastaneye götürür. Bahar’ın, dış gebeliği sonlandırılır. Durumu öğrenen Azra’ya Bahar, kimseye söylememesi konusunda uyarıda bulunur.

Bahar, Azra’yı Nazım’a anlatır. Nazım’la birlikte Bahar, gidip Azra’yı eve getirir. Azra, kardeşine Nehir’in kaldığı evde kalırsa ona ajanlık yapabileceğini söyler. Bahar, zorla da olsa Azra’yı Nehir’in evine bırakır. Zerrin, Nazım’ı Nehir’in hamile olduğuna ikna edebilmek için sahte bir doktor ayarlar.

Nazım, Nehir’in hamile olduğundan emin olur. Nehir, Bahar’ın huzurunu kaçırmak için gece vakti Nazım’dan erik almasını ister. Nazım, erik alıp Nehir’e götürür. Bahar, bu duruma bozulup o da Nazım’dan çilek ister. Nazım, kime koşacağını şaşırır. Nehir, Nazım için sürpriz bir doğum günü hazırlar.

Mert’e, babasının Nazım olduğunu söyler. Nazım, pastanın üzerindeki yazıyı görünce Mert’e sarılır. Bahar’da, Nazım’a sürpriz bir doğum günü hazırlar. Onun Nehir’in yanında olduğunu öğrenince fenalaştığını söyleyip Nazım’ı eve çağırır. Tarık, İbrahim ve Zahra, Polis eşliğinde Meryem’i hastaneye götürülür. Polise kaza haberi gelince gider.

Onlarda hasta olarak doktorlara Zahra’yı götürürler. Dışarı çıktıklarında cesetle birlikte arabanın çalındığını görürler. Arabayı çalanlar cesedi görünce, hemen arabayı bırakıp kaçarlar. Araba, Meryem’le birlikte bulunur. Meryem’i tekrar eve taşıyıp dondurucuya koyarlar.

Halit, fırsatını bulup ses çıkaran dondurucunun içini açar ve kardeşinin cesedini görür. İbrahim, hemen Halit’in kafasına bir şeyle vurur. Bahar ile Nehir, konuşurken Nazım, her ikisinin de hamile olmadığını ve kendisine yalan söylediklerini duyar.

Baraj 32. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nazım Nehir’e Sevmediğini Söyleyebilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler