Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 89. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ümit Demir'den Ayrılmak İstemiyor!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 89. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ümit Demir’den Ayrılmak İstemiyor!

Atv’nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 89. yeni bölümüyle 25 mart perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Müjgan, Demir ile Ümit’in ilişkisini öğrenir. Demir ile Züleyha, artık normal bir karı koca olur. Ümit, Demir’in kendisinden ayrılacağını anlar ve onu elinde tutmak için eve çağırır. Demir, Ümit’e ayrılmak istediğini söyleyemez. Sevda, onları aynı evde yakalar. Bir Zamanlar Çukurova 89. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ümit, Demir’den ayrılmak istemiyor.

Perşembe Dizileri 2020

Ümit Demir’den Ayrılmak İstemiyor!

Bir Zamanlar Çukurova 89. bölüm 1. fragmanında; Demir, Züleyha’yla mutlu mesut günler yaşamaya başlıyor. Ümit’in yanına gidip onunla ilişkisini bitiriyor. Ama Ümit, ondan vazgeçmek istemiyor. Fikret, Demir’e pusu kurmak için harekete geçiyor. Teyzesi bile Fikret’i durduramıyor. Fikret, Demir’i pusuya düşürüyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 89. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1374082383901818883

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 88. BÖLÜM ÖZETİ!

Müjgan, Ümit ile Demir’in birlikte seyahate gittiğini anlar. Ümit’e, onların birbirine aşık olduğunu anladığını söyler. Müjgan’ın, durumu anladığını bilen Ümit, Züleyha’nın odasında herkes oradayken, kendisinin de hafta sonu Ankara’ya gideceğini, Demir’le karşılaştığını ve onunla hava limanına kadar birlikte gittiklerini söyler.

Herkesin içinde ona bu kibar davranışı için teşekkür eder. Züleyha, taburcu olup eve çıkar. Demir, şirketin duvarlarından sonra çiftliğin duvarlarında da babasının mektubunun yapıştırıldığını görür. Gaffur’u çağırıp, o yazılar duvara yapıştırılırken nerede olduklarını sorar.

Züleyha, ormana nasıl gittiğini hatırlar. Sevda’ya, Fikret’in Adnan Yaman’ın oğlu olduğundan emin olduğunu söyler. Ama Demir’e, bu durumu anlatmazlar. Ümit, Demir’i arayıp onunla görüşmek ister. Demir, Züleyha’nın arabasının bulunduğunu söyleyip onunla görüşür.

Ümit’e, onunla ayrılmak istediğini söylemek için Demir, onun yanına gider. Demir, konuşmaya her başladığında Ümit, onun lafını kesip konuşmasına izin vermez. Çünkü ne söyleyeceğini bilir. Fekeli, Fikret’in teyzesi Lütfiye’nin yanına Bursa’ya gider. Ondan, durumun Fikret’in anlattığı gibi olmadığını, aslında onun annesiyle Adnan Yaman’ın aşk yaşadığını öğrenir.

Lütfiye’yi, alıp Fikret’e engel olması için Adana’ya getirir. Ama Fikret, durmak bilmez. Demir, tüm Avrupa’ya ihracat yapmak için filo kurar. Onun açılışını yapar ve açılış gazetelerde yayınlanır. Fikret, Demir’in tırlarına bomba yerleştirir. Yolda, uzaktan kumandayla mallarla birlikte tırları patlatmak için düğmeye basar.

Ama tırlar patlamaz. Hemen, gidiyor ve bombaların yerinde olmadığını görür. Demir, emniyete bulduğu bombaları götürür ve yapan kişi hakkında soruşturma başlatır. Ümit, tekrar Demir’i yanına çağırır. Demir, Ümit’le ilişkisini bitirmek için onun yanına gider. Tam Ümit’e, ayrılmak istediğini söyleyeceği sırada Sevda kapıya gelir.

 Bir Zamanlar Çukurova 89. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Demir Ümit’e Ayrılmak İstediğini…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler