Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 89. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Demir Ümit'e Ayrılmak İstediğini...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 89. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Demir Ümit’e Ayrılmak İstediğini Söyleyemiyor!

Atv’nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 88. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Müjgan, Demir ile Ümit’in ilişkisini öğreniyor. Demir ile Züleyha, artık normal bir karı koca oluyor. Ümit, Demir’in kendisinden ayrılacağını anlıyor ve onu elinde tutmak için eve çağırıyor. Demir, Ümit’e ayrılmak istediğini söyleyemiyor. Sevda, onları aynı evde yakalıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Demir Ümit’e Ayrılmak İstediğini Söyleyemiyor!

Bir Zamanlar Çukurova 89. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Müjgan, Ümit ile Demir’in birlikte seyahate gittiğini anlıyor. Ümit’e, onların birbirine aşık olduğunu anladığını söylüyor. Müjgan’ın, durumu anladığını bilen Ümit, Züleyha’nın odasında herkes oradayken, kendisinin de hafta sonu Ankara’ya gideceğini, Demir’le karşılaştığını ve onunla hava limanına kadar birlikte gittiklerini söylüyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 88. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Herkesin içinde ona bu kibar davranışı için teşekkür ediyor. Züleyha, taburcu olup eve çıkıyor. Demir, şirketin duvarlarından sonra çiftliğin duvarlarında da babasının mektubunun yapıştırıldığını görüyor. Gaffur’u çağırıp, o yazılar duvara yapıştırılırken nerede olduklarını soruyor.

Züleyha, ormana nasıl gittiğini hatırlıyor. Sevda’ya, Fikret’in Adnan Yaman’ın oğlu olduğundan emin olduğunu söylüyor. Ama Demir’e, bu durumu anlatmıyorlar. Ümit, Demir’i arayıp onunla görüşmek istiyor. Demir, Züleyha’nın arabasının bulunduğunu söyleyip onunla görüşüyor.

Ümit’e, onunla ayrılmak istediğini söylemek için Demir, onun yanına gidiyor. Demir, konuşmaya her başladığında Ümit, onun lafını kesip konuşmasına izin vermiyor. Çünkü ne söyleyeceğini biliyor. Fekeli, Fikret’in teyzesi Lütfiye’nin yanına Bursa’ya gidiyor. Ondan, durumun Fikret’in anlattığı gibi olmadığını, aslında onun annesiyle Adnan Yaman’ın aşk yaşadığını öğreniyor.

Lütfiye’yi, alıp Fikret’e engel olması için Adana’ya getiriyor. Ama Fikret, durmak bilmiyor. Demir, tüm Avrupa’ya ihracat yapmak için filo kuruyor. Onun açılışını yapıyor ve açılış gazetelerde yayınlanıyor. Fikret, Demir’in tırlarına bomba yerleştiriyor. Yolda, uzaktan kumandayla mallarla birlikte tırları patlatmak için düğmeye basıyor.

Ama tırlar patlamıyor. Hemen, gidiyor ve bombaların yerinde olmadığını görüyor. Demir, emniyete bulduğu bombaları götürüyor ve yapan kişi hakkında soruşturma başlatıyor. Ümit, tekrar Demir’i yanına çağırıyor. Demir, Ümit’le ilişkisini bitirmek için onun yanına gidiyor. Tam Ümit’e, ayrılmak istediğini söyleyeceği sırada Sevda kapıya geliyor.

Bir Zamanlar Çukurova 88. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Demir Fikret’in Kim Olduğunu…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler