Ana SayfaDizilerMasumiyet 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İlker Ela'nın Hamile Olduğunu Kabul Ediyor!

İlgili Postlar

Masumiyet 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İlker Ela’nın Hamile Olduğunu Kabul Ediyor!

Fox Tv’nin yeni gözde dizisi Masumiyet, 5. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; İlker, yurt dışına gitmekten vazgeçip mahkemeye geliyor. Ela ifadesinde, İlker’in sandalyeyle üzerine saldırdığını ama kendisini o hale başka birisinin getirdiğini söylüyor. İlker, kurtulduğunu düşünmeye başlarken Ela, hamile olduğunu hatırlıyor. Masumiyet 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. İlker, Ela’nın hamile olduğunu kabul ediyor.

Çarşamba Dizileri 2020

İlker Ela’nın Hamile Olduğunu Kabul Ediyor!

Masumiyet 6. bölüm 1. fragmanında; Ela, hamile olduğunu hatırladığını ve İlker’in bir katil olduğunu söylüyor. İlker, durumu inkar etmiyor. Onun hamile olduğunu ve ona saldırdığını karısı ve ailesinin önünde itiraf ediyor. Ela, onun itirafından sonra acı bir gülümsemeyle şimdi birbirlerini yemelerini söyleyip gidiyor.

İşte Masumiyet 6. bölüm 1. fragmanı…

MASUMİYET 5. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ela, İlker’in yanına cam eve gidince o gece olanları hatırlıyor. İrem’in, intihar ettiği ve kocasının Ela’yla olduğu haberini herkes alıyor. Hastaneye kaldırılan İrem’in, ilaç yerine vitamin içtiğini Harun ile Hale öğreniyor. İrem, onlara bu durumu kimseye söylememeleri için yalvarıyor.

Bahar, Ela’nın İlker’le buluştuğunu anlayıp sinirleniyor. Ama kuzeni onu kurtarıyor. Birlikte sinemada olduklarını söylüyor. Hale, Ela’nın o geceyi hatırladığını öğrenir öğrenmez, onu yurt dışına kaçırmak için tüm hazırlıkları yapıyor. Hatta, İsmail’e ve evdekilere bir şey sezdirmeden oğluna veda yemeği hazırlayıp birlikte dans ediyor.

İlker, uçağa binmek üzere yola çıkıyor. Mahkeme başlıyor. İlker’in avukatı hakime onun hasta olduğunu mahkemeye katılamayacağına dair mazeret gösteriyor. Harun, Hale’nin İlker’i kaçırdığını anlayıp hakimden söz istediği anda o içeri giriyor. Ela, o gece İlker’in kendisine sandalyeyle saldırdığını, kafasından yaralandığını ve kendisini o hale getirenin başka biri olduğunu söylüyor.

Hale, zafer kazanmışcasına mutlu oluyor. Evde, bir kutlama düzenliyorlar. Harun, kızına kocasının başka bir kadına şiddet uyguladığını söylese de İrem’i, İlker’den ayırmayı başaramıyor. İrem, İlker’den ayrılmak istemiyor. Ela, yolda yürürken hamile bir kadın görüyor ve hamile olduğunu hatırlıyor.

Doğruca İlker’in evine gidiyor ve onlara hamile olduğunu söylüyor. Hale ile İsmail’e bakıp, İlker’in artık cinayetten yargılanacağını, onun bebeğinin katili olduğunu söylüyor.

Masumiyet 5. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Ela İlker’in Evine Neden Gidiyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler