Ana SayfaDizilerSadakatsiz 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Derin Volkan'la Asya'yı Tuzağa Mı Düşürüyor!

İlgili Postlar

Sadakatsiz 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Derin Volkan’la Asya’yı Tuzağa Mı Düşürüyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 23. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Derin, duyduklarından sonra önce Volkan’la kavga ediyor. Sonra kendisini madur durumuna Asya’yı suçlu duruma düşürmek için videonun üzerinde oynama yapıp yayınlatıyor. Asya, işinden oluyor. Derin, Volkan’la Asya’yı tuzağa mı düşürüyor?

Çarşamba Dizileri 2020

Derin Volkan’la Asya’yı Tuzağa Mı Düşürüyor!

Sadakatsiz 24. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Bahar, Derin’i Asya’nın evinden çıkarken görüyor. Volkan, onun konuşmaları duyduğunu düşünüp hemen eve koşuyor. Derin, Zeynep’i annesine verip eve götürmesini istiyor. Ondan sonra Volkan’ın, kıyafetlerini yırtmaya başlıyor.

SADAKATSİZ 23. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Volkan, gelip Derin’i o halde görünce onun, Asya’yla konuşmalarını duyduğunu anlıyor. Derin, Volkan’a boşanmalarını kutlamak istediğini söylüyor. Ona, kendisinin Asya gibi olmadığını onun elinden her şeyini alacağını ve Zeynep’i asla ona göstermeyeceğini söylüyor.

Volkan, kızını almak için çıkıyor. Peşinden Derin’de gidiyor. Gönül, evdeki hizmetçilerden onların çok kötü kavga ettiklerini öğreniyor. Haluk’a bir şey sezdirmeden Zeynep’i verip onları evlerine gönderiyor. Volkan, sabah erkenden işine diye çıkıyor. Ama yine gidip Asya’yla konuşmaya gidiyor.

Gönül, Derin’i yerinden kaldırıp vakfa gitmeye razı ediyor. Derin, annesine az bir işi olduğunu söyleyip ondan ayrılıyor. Videonun üzerinde oynama yaptırıp yayınlatıyor. Vakıfta iken videoyu herkes görüyor. Derin, ilk defa görmüş gibi Asya’nın üzerine saldırıyor. O da, dayanamayıp Derin’e tokat atıyor.

Asya, Derin’in videoyu gördüğünü Volkan’dan sabah öğrendiği için onun madur durumuna düşmek için böyle bir oyun oynadığını anlıyor. Volkan, videonun orjinalini yayınlayıp Asya’yı kurtarmak istiyor. Ama Asya, onun bunu yapmasına engel oluyor. Asya, başhekimlikten alınıyor. Yerine Derya getiriliyor.

Böyle olunca da Asya, hastanedeki görevinden istifa ediyor. Bu durumu öğrenen Volkan, Asya’nın yanına konuşmaya gidiyor. O sırada Derin, Zeynep’i dadısıyla birlikte annesine gönderiyor. Derin, Volkan’ı özel numaradan arayıp ondan yardım istiyor. Arabasını Derin’e veren Volkan, Asya’yla birlikte eve gidiyor.

Yolda polisleri arayan Volkan, eve gittiğinde evin darmadağın olduğunu ve Derin’in olmadığını görüyor. Eve o sırada polislerde geliyor.

Sadakatsiz 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Volkan Derin’e Zarar Mı Verecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler