Ana SayfaDizilerSadakatsiz 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Volkan Derin'e Zarar Mı Verecek?

İlgili Postlar

Sadakatsiz 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Volkan Derin’e Zarar Mı Verecek?

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 23. yeni bölümüyle 24 mart çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Asya, gazetede çıkan haberden sonra Turgay’la görüşür. İşlerin daha büyüyeceğini düşünüp Gönül’e o videoyu gönderir. Derin, Asya’nın evinin sokağına kamera taktırır. Volkan, Ali için Asya’nın evine yemeğe gider. Yemekten sonra Asya’ya, Derin’den boşanacağını söyler. Sadakatsiz 23. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Volkan, Derin’e zarar mı verecek?

Çarşamba Dizileri 2020

Volkan Derin’e Zarar Mı Verecek?

Sadakatsiz 23. bölüm 1. fragmanında; Volkan, eve geldiğinde Derin’i kendisinin eşyalarını parçalarken buluyor. Ona ne olduğunu sorduğunda Derin, eşyalarını alıp gitmesini söylüyor. Volkan, Derin’in sözleri karşısında ona, sabrını zorlamaması gerektiğini söylüyor. Derin’e, Volkan ne yapıyor?

İşte Sadakatsiz 23. bölüm 1. fragmanı….

SADAKATSİZ 22. BÖLÜM ÖZETİ!

Sinan, Asya’yı arayıp sergisinden ona ait olan bir fotoğrafın çalındığını söyler. Asya, Volkan’ı arayıp böyle bir şey yapıp yapmadığını sorar. Volkan, yine soluğu Asya’nın evinde alır. Eski hastasının Asya’yı rahatsız ettiğini düşünüp müdahale etmek ister.

Asya’da, Volkan’a kendisini ondan başka kimsenin rahatsız etmediğini söyler. Asya, gazetede çıkan haberlerden sonra Turgay’la konuşur. Turgay, bu karalama olayının daha büyük sonuç doğurabileceğini, Ali’nin yakasını düzeltirken fotoğrafını çekip ona şiddet uyguladığını haber yapabileceğini söyler.

Asya, gazeteye gidip onlara, hastanenin ve kendisinin tazminat davası açacağını söyler. Öyle olunca gazeteci haberi Gönül’ün yaptırdığını itiraf etmek zorunda kalır. Asya, Gönül’ün yanına gidip ona Volkan’ın kendisine aşkını itiraf ettiğini, Derin’le mutlu olmadığını söylediği anların videosunu gönderir.

Ona, artık durmasını söyleyip gider. Derin, artık Volkan’ın ne zaman Asya’nın yanına gittiğini öğrenmek için o sokağa kamera taktırır. Volkan, Bahar’la konuşmaya gider. Ona, Asya’dan ayrı yaşamasının imkansız olduğunu söyler. Bahar, Volkan’a onların artık bir araya gelmesinin imkansız olduğunu söyler.

Ama Volkan, eğer Derin olmasa Asya’nın kendisini affedeceğini düşünür. Asya’nın çalınan fotoğrafı Derin’in ofisine gönderilir. Oda, Volkan’a götürüp ikili tartışır. Volkan, fotoğrafı alıp Asya’ya gider. O sırada Sinan gelir. Ali, Sinan’dan annesini kıskanıp hemen ertesi gün babasını yemeğe çağırıp ödevi olduğunu söyler.

Annesine de babasının sevdiği kendi canı istemiş gibi yapmasını ister. Volkan, yemekten sonra oğluyla oyun oynayıp ödev yapar. Daha sonra bahçede olan Asya’nın yanına gidip, onsuz olamayacağını, Derin’le mutlu olmadığını ona boşanmak istediğini söyler. Derin, oraya gidip Volkan’ın konuştuklarını kulaklarıyla duyar.

 Sadakatsiz 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Derin Duyduklarından Sonra Ne Yapacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler