Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 29. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Vartolu Yamaç'ı Tehdit Ediyor!

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 29. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Vartolu Yamaç’ı Tehdit Ediyor!

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur. 4. sezon 29. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Sünnet düğününde Akın, amcalarının masasına gelir. Kendisini Amca’nın gönderdiğini söyler. Yamaç, bu durum karşısına Akın’a, neden onun istediğiyle geldiğini sorar. Celesun ve Akın’a, artık ne tarafta duracaklarına karar vermelerini ister. Çukur 4. sezon 29. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Vartolu, Yamaç’ı durması için tehdit ediyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Vartolu Yamaç’ı Tehdit Ediyor!

Çukur 4. sezon 29. bölüm 1. fragmanında; Cumali, Aliço’nun evini geri almak için harekete geçiyor. Amca Cumali, Vartolu’yu karşısına alıp ona kimsenin canına zeval gelmeyeceğine söz verdiğini, ama böyle giderse sözünden döneceğini söylüyor. Vartolu, Yamaç’ı karşısına alıp durmasını, eğer durmazsa sonuçlarına katlanacağını söylüyor.

İşte Çukur 4. sezon 29. bölüm 1. fragmanı…

ÇUKUR 4. SEZON 28. BÖLÜM ÖZETİ!

Yamaç, kızıyla Efsun’u eve getirir. Kızıyla kavuşan Yamaç, Efsun’u bıraktığı gibi bulmaz. Efsun, ilk fırsatta evden kaçıp hap almak için eczaneye gider. Eczacı. o ilacı vermeyince onu darp edip zorla alır. Efsun’un, madde bağımlısı olduğunu Yamaç öğrenir.

Yamaç, sürekli korkan ve ilaç bağımlılığı olan Efsun’u tekrar hayata döndürmek için elinden geleni yapar. Efsun, neyi unutması gerektiğini söyleyip, Yamaç’a, vücudundaki morlukları gösterir. Yamaç, Efsun’un kendisi yüzünden yıllardır işkence içinde olduğunu anlayıp, onu bir daha böyle bir şey yaşamayacağına inandırmaya çalışır.

Onu, karşısına alıp iyileştireceğine söz verir. Kızına kavuşan Yamaç, ona babası olduğunu söyler. Masal, hemen babasına ısınıp onu sever. Vartolu, oğlunun sünnet düğünü için tüm hazırlıkları bitirir. Kardeşleriyle bir arada sünnet düğünü kutlaması hazırlanır. Cumali amcaları, Koçovalı kardeşlerin bir arada olduğunu görünce pek memnun olmaz.

Vartolu, kendi sünnet düğünü olmadığı için oğluna unutulmayacak bir sünnet düğünü yapmak ister. Amcasının isteklerine aldırmadan tüm aileyi bir araya getirir. Sultan, çocuklarıyla birlikte çıkıp oynar. Amca Cumali, ailenin kenetlenmesinden hoşnut olmaz. Gittikçe gücünü kaybettiğini anlar.

Yamaç, Vartolu’nun oğlunun sünnet düğünün olduğu anlarda amca Cumali’nin sevkıyatını büyük bir zevkle patlatır. Düğünde kardeşler halay çekip eğlenir. Cumali amca, onları görmeye pek dayanamaz. Zorla da olsa alkışlar. Düğünde, Nedim’den ona haber gelir. O haberi bilen Yamaç ile Cumali, kadehlerini ona doğru kaldırıp zaferlerini ilan eder.

Çukur 4. Sezon 29. Bölüm Ön İzleme Yayında! Yamaç Akın’la Celasun’dan Bir…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler