Ana SayfaDizilerMaraşlı 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mahur Maraşlı'ya Geri Mi Dönüyor?

İlgili Postlar

Maraşlı 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mahur Maraşlı’ya Geri Mi Dönüyor?

Atv’nin gözde dizisi Maraşlı, 12. yeni bölümüyle 29 mart pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Maraşlı, Sami’yi etkisiz hale getirip Mahur’u hastaneye yetiştirir. Evine silahlı saldırı düzenlenmesinden sonra Maraşlı, Azer’i bulup onu ölüme terk eder. Sami ile, hesaplaşmak için harekete geçer ve onu saklandığı yerde kıskıvrak yakalar. Maraşlı, Sami’den intikamını alır. Maraşlı 12. bölüm 1. fragmanı yayınladı. Mahur, Maraşlı’ya geri mi dönüyor?

Pazartesi Dizileri 2020

Mahur Maraşlı’ya Geri Mi Dönüyor?

Maraşlı 12. bölüm 1. fragmanında; Maraşlı, Mahur’dan ayrılmanın acısını çekiyor ve kendisinin birini sevdiği zaman herkesin ona düşman olduğunu düşünmeye başlıyor. Mahur, hastaneden çıkıp Maraşlı’nın evinin önüne gidip onu, geriden izlemeye başlıyor.

İşte Maraşlı 12. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1374817529768640518

MARAŞLI 11. BÖLÜM ÖZETİ!

Maraşlı, Mahur’u vuran Sami’yi tam kendisini vurmaya çalışırken, adamlarını etkisiz hale getirip onun elinden kurtulur. Hemen, Mahur’u kucağına alıp hastaneye yetiştirir. Çok kan kaybeden Mahur, ameliyata alınır. Mahur’un vurulma haberi ailesine ulaşır.

İlhan, Dilşat’la birlikte Ozan’ın cesedini ormana gömerler. O anları Necati ile Savaş, görüntüler. Eve geldikten sonra İlhan, Dilşat’a bir an evvel boşanmak istediğini ve ona oğlunu göstermeyeceğini söyler. Dilşat, onu polise ihbarla tehdit eder. Maraşlı, gidip Azer’i bulur ve onu bacağından vurup oğlunun yerini sorar.

Cevap alamayınca onu ölüme terk eder. Sami, babasının öldüğünü öğrenip Maraşlı’nın evini kurşunlar. Maraşlı, Zeliş’i emniyetli bir yere götürüp işinden olma pahasıyla Sami’nin peşine düşer. Necati, Mahur’un yaralandığını duyunca Savaş’ı arar. Onunla bir ilgisi olmadığını duyunca, işin ucunun Maraşlı’da olduğunu zanneder.

Maraşlı, gömdüğü silahları çıkarıp kendisine yapılan saldırının hesabını görmek için hazırlanır. İlhan, hesaptaki parasını alıp oğlunu okuldan alıp onunla bilikte kaçmak için her şeyi hazırlar. Mahur, Maraşlı’yı arayıp ondan yanına gelmesini ister. Sami’yi saklandığı yerde Maraşlı’dan önce Savaş bulur.

Onu, Maraşlı’nın oraya geldiğini ve babasının ölmeden önce onun yerini söylediğini söyler. Sami, Maraşlı’nın babasını öldürdüğünü öğrenince deliye döner. Maraşlı, Sami ve içeride bulunan Savaş’ı köşeye sıkıştırır. Sami, Maraşlı’nın eline geçiyor. Savaş’ın tehditlerine rağmen Maraşlı, Sami’yi öldürür.

Savaş, oradan zor kurtulur. İlhan, oğlunu alıp tam yurt dışına kaçacakken Necati onu, arayıp kardeşi olarak halini hatırını sorar. Telefonu kapattıktan sonra İlhan’ın telefonuna Ozan’ı gömdükleri anların videosu gelir. Necati polise, Ozan’ı öldürmek suçundan ihbar eder. Polisler gelip İlhan’ı tutuklar.

Maraşlı 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Maraşlı Sami’den İntikamını Alıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler