Ana SayfaDizilerMaraşlı 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Maraşlı Sami'den İntikamını Alıyor!

İlgili Postlar

Maraşlı 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Maraşlı Sami’den İntikamını Alıyor!

Atv’nin gözde dizisi Maraşlı, 11. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Maraşlı, Sami’yi etkisiz hale getirip Mahur’u hastaneye yetiştiriyor. Evine silahlı saldırı düzenlenmesinden sonra Maraşlı, Azer’i bulup onu ölüme terk ediyor. Sami ile, hesaplaşmak için harekete geçiyor ve onu saklandığı yerde kıskıvrak yakalıyor. Maraşlı, Sami’den intikamını alıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Maraşlı Sami’den İntikamını Alıyor!

Maraşlı 12. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Maraşlı, Mahur’u vuran Sami’yi tam kendisini vurmaya çalışırken, adamlarını etkisiz hale getirip onun elinden kurtuluyor. Hemen, Mahur’u kucağına alıp hastaneye yetiştiriyor. Çok kan kaybeden Mahur, ameliyata alınıyor. Mahur’un vurulma haberi ailesine ulaşıyor.

MARAŞLI 11. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

İlhan, Dilşat’la birlikte Ozan’ın cesedini ormana gömüyorlar. O anları Necati ile Savaş, görüntülüyor. Eve geldikten sonra İlhan, Dilşat’a bir an evvel boşanmak istediğini ve ona oğlunu göstermeyeceğini söylüyor. Dilşat, onu polise ihbarla tehdit ediyor. Maraşlı, gidip Azer’i buluyor ve onu bacağından vurup oğlunun yerini soruyor.

Cevap alamayınca onu ölüme terk ediyor. Sami, babasının öldüğünü öğrenip Maraşlı’nın evini kurşunluyor. Maraşlı, Zeliş’i emniyetli bir yere götürüp işinden olma pahasıyla Sami’nin peşine düşüyor. Necati, Mahur’un yaralandığını duyunca Savaş’ı arıyor. Onunla bir ilgisi olmadığını duyunca, işin ucunun Maraşlı’da olduğunu zannediyor.

Maraşlı, gömdüğü silahları çıkarıp kendisine yapılan saldırının hesabını görmek için hazırlanıyor. İlhan, hesaptaki parasını alıp oğlunu okuldan alıp onunla bilikte kaçmak için her şeyi hazırlıyor. Mahur, Maraşlı’yı arayıp ondan yanına gelmesini istiyor. Sami’yi saklandığı yerde Maraşlı’dan önce Savaş buluyor.

Onu, Maraşlı’nın oraya geldiğini ve babasının ölmeden önce onun yerini söylediğini söylüyor. Sami, Maraşlı’nın babasını öldürdüğünü öğrenince deliye dönüyor. Maraşlı, Sami ve içeride bulunan Savaş’ı köşeye sıkıştırıyor. Sami, Maraşlı’nın eline geçiyor. Savaş’ın tehditlerine rağmen Maraşlı, Sami’yi öldürüyor.

Savaş, oradan zor kurtuluyor. İlhan, oğlunu alıp tam yurt dışına kaçacakken Necati onu, arayıp kardeşi olarak halini hatırını soruyor. Telefonu kapattıktan sonra İlhan’ın telefonuna Ozan’ı gömdükleri anların videosu geliyor. Necati polise, Ozan’ı öldürmek suçundan ihbar ediyor. Polisler gelip İlhan’ı tutukluyor.

Maraşlı 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Maraşlı Savaş’ı Köşeye Sıkıştırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler