Ana SayfaDizilerKağıt Ev 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cemre Abisini De Mi Öldürecek?

İlgili Postlar

Kağıt Ev 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cemre Abisini De Mi Öldürecek?

Star Tv’nin sevilen dizisi Kağıt Ev, 6. yeni bölümüyle 24 mayıs pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; İnci’nin cesedi bulunur. Herkes onu Mert’in öldürdüğünü düşünür. Çetin, Mert’i kaçırıp konuşturmak isterken Cemre, onlara kendisini kaçırtı. Cihan, Çetin’den Cemre’yi geri getirmesini ister. Mert, İnci’yi Cemre’nin öldürdüğünü öğrenir. Kağıt Ev 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Cemre, abisini de mi öldürecek?

Pazartesi Dizileri 2020

Cemre Abisini De Mi Öldürecek?

Kağıt Ev 6. bölüm 1. fragmanında; Mert, annesiyle babasının konuştuklarını duyuyor ve İnci’nin ölümünü ört bast ettikleri için onları affetmiyor. Cemre, eline bıçağı alıp abisini öldürmeye hazırlanıyor.

İşte Kağıt Ev 6. bölüm 1. fragmanı…

 

KAĞIT EV 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Deniz kenarına kamp yapmaya gelen iki genç, İnci’nin cansız bedenini bulur. İnci’nin ölüm haberini Gülsüm’e, Aylin ile Cihan verir. Gülsüm, kızının ölüm haberiyle yıkılır. Aylin, Gülsüm’ü evine bırakır.

Cihan, olay yerine gidip inceleme yapar. Bülent’e, olayın intihar değil cesedin oraya sonradan getirildiğini söyler. İnci’nin cesedi otopsi için hastaneye götürülür. Gülsüm, kızını teşhis için gider. Mert’in, İnci’yle ilişkisi olduğunu herkes öğrenir. Bülent, Aylin ile Cihan’a durumu daha önceden bilip bilmediklerini sorar.

İkisi de ona, bilmediklerini söyler. Cihan, Aylin’le babası hakkında konuşur. Ona, onun yaşadığını neden kendisinden sakladığını sorar. Oda, babasının annesini öldürdüğünü söyleyemediğini söyler. İnci’nin cenazesine Cihan, Aylin ve Mert gider. Aylin, cenazeye giderken Cemre’ye kız kardeşini emanet eder.

O ise kız kardeşini evde yalnız bırakıp arkadaşıyla dondurma almaya gider. Daha sonra İnci’nin kaybolduğu parka gideceğini söyler. Arkadaşı gitmeyince tek başına oraya gidip fotoğraf çeker. Çetin, kız kardeşinin ölümünden Mert’i sorumlu tutar. Arkadaşlarını toplayıp ondan bunun hesabını sormak için evin önünde beklemeye başlarlar.

Mert ise, cenazeden sonra fenalık geçirir. Aylin ile Cihan, onu hastaneye götürür. Çetin, Cemre’yi görür ve ondan abisini aramasını ister. Oda, kendisini kaçırmalarının daha kolay olacağını, babasının kendisi için yapmayacağı şey olmadığını söyler. Çetin, arkadaşlarıyla birlikte Cemre’yi bir depoya götürür.

Oradan babasını arayıp kendisini zorla tuttuklarını kurtarmasını ister. Cihan, onu kaçıranın Çetin olduğunu anlar ve polise gitmeden kızını getirmesini ister. Oda, getirir. Cemre orasına çıktıktan sonra Aylin ile Cihan, tartışmaya başlar. Cihan, İnci’yi Cemre’nin öldürdüğünü söylediği anda Mert içeri girer ve konuşulanları duyar.

Kağıt Ev 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mert İnci’yi Cemre’nin Öldürdüğünü Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler