Ana SayfaDizilerKağıt Ev 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mert İnci'yi Cemre'nin Öldürdüğünü Öğreniyor!

İlgili Postlar

Kağıt Ev 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mert İnci’yi Cemre’nin Öldürdüğünü Öğreniyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Kağıt Ev, 5. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; İnci’nin cesedi bulunuyor. Herkes onu Mert’in öldürdüğünü düşünüyor. Çetin, Mert’i kaçırıp konuşturmak isterken Cemre, onlara kendisini kaçırtıyor. Cihan, Çetin’den Cemre’yi geri getirmesini istiyor. Mert, İnci’yi Cemre’nin öldürdüğünü öğreniyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Mert İnci’yi Cemre’nin Öldürdüğünü Öğreniyor!

Kağıt Ev 6. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Deniz kenarına kamp yapmaya gelen iki genç, İnci’nin cansız bedenini buluyor. İnci’nin ölüm haberini Gülsüm’e, Aylin ile Cihan veriyor. Gülsüm, kızının ölüm haberiyle yıkılıyor. Aylin, Gülsüm’ü evine bırakıyor.

KAĞIT EV 6. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Cihan, olay yerine gidip inceleme yapıyor. Bülent’e, olayın intihar değil cesedin oraya sonradan getirildiğini söylüyor. İnci’nin cesedi otopsi için hastaneye götürülüyor. Gülsüm, kızını teşhis için gidiyor. Mert’in, İnci’yle ilişkisi olduğunu herkes öğreniyor. Bülent, Aylin ile Cihan’a durumu daha önceden bilip bilmediklerini soruyor.

İkisi de ona, bilmediklerini söylüyor. Cihan, Aylin’le babası hakkında konuşuyor. Ona, onun yaşadığını neden kendisinden sakladığını soruyor. Oda, babasının annesini öldürdüğünü söyleyemediğini söylüyor. İnci’nin cenazesine Cihan, Aylin ve Mert gidiyor. Aylin, cenazeye giderken Cemre’ye kız kardeşini emanet ediyor.

O ise kız kardeşini evde yalnız bırakıp arkadaşıyla dondurma almaya gidiyor. Daha sonra İnci’nin kaybolduğu parka gideceğini söylüyor. Arkadaşı gitmeyince tek başına oraya gidip fotoğraf çekiyor. Çetin, kız kardeşinin ölümünden Mert’i sorumlu tutuyor. Arkadaşlarını toplayıp ondan bunun hesabını sormak için evin önünde beklemeye başlıyorlar.

Mert ise, cenazeden sonra fenalık geçiriyor. Aylin ile Cihan, onu hastaneye götürüyor. Çetin, Cemre’yi görüyor ve ondan abisini aramasını istiyor. Oda, kendisini kaçırmalarının daha kolay olacağını, babasının kendisi için yapmayacağı şey olmadığını söylüyor. Çetin, arkadaşlarıyla birlikte Cemre’yi bir depoya götürüyor.

Oradan babasını arayıp kendisini zorla tuttuklarını kurtarmasını istiyor. Cihan, onu kaçıranın Çetin olduğunu anlıyor ve polise gitmeden kızını getirmesini istiyor. Oda, getiriyor. Cemre orasına çıktıktan sonra Aylin ile Cihan, tartışmaya başlıyor. Cihan, İnci’yi Cemre’nin öldürdüğünü söylediği anda Mert içeri giriyor ve konuşulanları duyuyor.

Kağıt Ev 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Gülsüm İnci’nin Ölüm Haberiyle Yıkılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler