Ana SayfaDizilerSon Yaz 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Gökhan'ın Tuzağına Yağmur Düşüyor!

İlgili Postlar

Son Yaz 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Gökhan’ın Tuzağına Yağmur Düşüyor!

Fox Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Son Yaz, 19. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Akgün, Yağmur’a sürpriz yapıp sinema kapatıyor. Selim, tesadüfen bunu öğreniyor. Fatih, Halil’in emriyle Gökhan tarafından saldırıya uğruyor. Kaan, Gökhan’ı görüyor. Gökhan, Akgün’ün arabasının freninin boşalmasını sağlıyor. Ama arabaya Yağmur biniyor. Gökhan’ın tuzağına Yağmur düşüyor.

Cuma Dizileri 2020

Gökhan’ın Tuzağına Yağmur Düşüyor!

Son Yaz 20. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Akgün, yıllar sonra ilk kez doğum gününün kutlandığı için çok mutlu oluyor. Bayram günü Selim, Akgün’ü yanına çağırıyor. Akgün, onun kendisinin Yağmur’la ilişkisinin devam ettiğini öğrenip uyarmasından korkuyor.

SON YAZ 19. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Selim, Akgün’ü alıp bir camiye götürüyor. Onu babasıyla görüştürüyor. Babası Akgün’e, öğütler veriyor ve onu Gökhan’a güvenmemesi konusunda uyarıyor. Gökhan, Yağmur’u yanına çağırıp konuşuyor. Akgün’ü kırdığı için üzgün olduğunu, onunla kendisini barıştırmasını istiyor.

Yağmur, Gökhan’a güvenip onları bir araya getiriyor. Akgün, katılacağı araba yarışında bineceği arabayı ona emanet ediyor. Gökhan, onun yarışacağı arabayı değil bindiği arabayı sabote ediyor. Fatih, Halil’in emriyle Gökhan tarafından darp ediliyor.

Kaan, Fatih’i darp eden kişiyi görüyor. Ancak onun Akgün’ün abisi olduğunu daha sonradan öğreniyor. Öğrenir öğrenmez Yağmur’u arıyor. Yağmur, Akgün’ün yarışı başladığı için telefona cevap veremiyor.

Metin, babasından aldığı paraları Selim’le kaldığı eve götürüyor. Zaten bunu isteyen babası Selim’i tutuklatmak için hemen şikayet ediyor. Yağmur, Akgün’ün başına bir şey gelmesinden korkup yarışı nefesini keserek izliyor.

Akgün, yarışı kazanıyor. Kaan, arkadaşının çektiği fotoğraflarından Gökhan’ı tanıyor. Hemen Yağmur’u arıyor ve onunla görüşmek istediğini söylüyor. Yağmur, Akgün’ü arayıp onun arabasını aldığını bir yere gitmek zorunda olduğunu söylüyor.

Akgün, Gökhan’ın annesinin yarım hikayesini tamamlıyor. Gökhan, onun ölmesini istemediği için kendi arabasıyla onu götürmek istiyor. Ama Akgün’ün arabasını Yağmur’un aldığını öğrenince kala kalıyor.

Yağmur, Gökhan’ın Fatih’i darp ettiğini söylemek için arıyor. O sırada arabanın fireni tutmuyor ve Kaan’la birlikte kaza yapıyorlar. Polislerle birlikte savcı gelip Selim’i, rüşvet almakla suçlayıp göz altına alıyor. Metin, evde buldukları paraların kendisine ait olduğunu söylese de kar etmiyor.

Son Yaz 19. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Selim İle Canan Yağmur’un…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler