Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 39. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sadi Miço'yu Görünce Ne Yapacak?

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 39. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sadi Miço’yu Görünce Ne Yapacak?

Tv 8’in büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Kırmızı Oda, 38. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Zafer, Şehrazat’la tanıştığını anlatıyor. Şehrazat, Almanya’da başlarına gelen olayları anlatıyor. Sadi, hapishanedeki günlerini anlatıyor. Miço, çalıştığı Hikmet’in yanına gidip istediğini yapmayacağını söylüyor. Doğruca Sadi’nin yanına gidiyor. Sadi, Miço’yu görünce ne yapacak?

Cuma Dizileri 2020

Sadi Miço’yu Görünce Ne Yapacak?

Kırmızı Oda 39. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Manolya hanımına ilk olarak Zafer geliyor. Zafer, seansa her zamankinden farklı bir şekilde geliyor. Manolya, hemen onun hayatını değiştiren bir şeyler olduğunu anlıyor. Zafer, birisiyle tanıştığını ve onunla yemeğe çıktığını anlatıyor.

KIRMIZI ODA 38. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

O anlatmaya başlayınca Manolya hanım, o kadının Şehrazat olduğunu anlayınca çok şaşırıyor. Zafer, Şehrazat’ı anlatırken gözleri parlıyor. Şehrazat ile babasının ilişkisini bilmeyen Zafar’in, bu ilişki ilerlerse neler yaşayacağını Manolya hanım düşünmeye başlıyor. Onun ne büyük bir yıkım olacağını düşünmeden edemiyor.

Daha sonra asıl adı Mitra olan Şehrazat seansa geliyor. Mitra, Manolya hanıma yeni biriyle tanıştığını söylüyor. Daha sonra ona, Berlin’deki günlerini anlatmaya başlıyor. Mitra, annesi ve erkek kardeşiyle Berlin’e taşınıyor. Annesi çalışırken Mitra, erkek kardeşiyle ilgileniyor. Erkek kardeşi bir gün bir kavgaya karışıyor ve işlenen cinayet onun üzerine kalıyor.

Mitra, babasının işlediği cinayeti ört bas edip oralara gitmelerinin ve kardeşinin başına gelenlerin tek sebebinin babası olduğunu düşünüyor. Sadi, Manolya hanıma hapishanedeki günlerini anlatmaya başlıyor. Hapse ilk kez giren Sadi, orada yine çocuklara eziyet edildiğini görüp ona engel olmak istiyor.

Bunları anlatırken Sadi, haftalar sorasında ilk kez panik atak geçiriyor. Hamdi, ne yapıp ne edip Sadi’yi, hapisten kurtarıyor. Sadi, toparlandıktan sonra klinikten ayrılıyor. Manolya hanım, Sadi’yi bu kadar kötüleştiren korkuları olduğunu anlıyor.

Sadi, ofisinde sazını alıp annesinin türküsünü söylerken, onunla Miço Mehmet isminde birinin görüşmek istediğini öğreniyor. Yıllarca gelmesi için ümit ettiği Miço Mehmet, kapısına geldiği için Sadi, ne düşüneceğini bilemiyor. Şaşırıp kalıyor.

Kırmızı Oda 38. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zafer Şehrazat’a Aşık Mı Oluyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler