Ana SayfaDizilerMaraşlı 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aslında Maraşlı Mehmet İnce Mi?

İlgili Postlar

Maraşlı 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aslında Maraşlı Mehmet İnce Mi?

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Maraşlı, 19. yeni bölümüyle 24 mayıs pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Savaş, Necati’nin öz kardeşi olmadığını öğrenir. Necati’de bunu öğrenir. Ancak çok geç olur. Maraşlı, İlhan ile Aziz’i kurtarmak için gittiği yerde Savaş’ın tuzağına düşüp tutuklanır. Müebbet yiyen Maraşlı’yı Mahur görmeye gider. Maraşlı 19. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Aslında Maraşlı, Mehmet İnce mi?

Pazartesi Dizileri 2020

Aslında Maraşlı Mehmet İnce Mi?

Maraşlı 19. bölüm 1. fragmanında; Maraşlı’nın mahkemesi görülüyor ve tutuksuz yargılanmasına karar veriliyor. Mahur, Maraşlı’nın hapisten çıktığını öğreniyor. Maraşlı, Hilal’in kapısını çalıyor. Hilal ona, ‘Mehmet’ diye hitap ediyor.

İşte Maraşlı 19. bölüm 1. fragmanı…

 

MARAŞLI 18. BÖLÜM ÖZETİ!

Maraşlı, Mahur’a Necati’nin hain olduğunu, onu öldürmeye çalıştığını, hatta Zeliş’in o hale gelmesinde bile parmağının olduğunu söyler. Ama Mahur ona, inanmaz. Hilal, Maraşlı’yı takip ettirir. Bunu fark eden Maraşlı, Hilal’i arayıp peşinden adamlarını çekmesini ister. Oda, istihbarattan böyle kolay ayrılamayacağını söyler.

Maraşlı ona, bundan sonra tek başına olduğunu söyleyip telefonu kapatır. Savaş, İlhan ile Aziz’e Necati’nin kardeşi olduğunu birlikte hareket ettiklerini söyler. Aziz ona, Necati’nin öz oğlu olduğunu bunu, yaptığı DNA testiyle kanıtladığını söyler. Savaş, Necati’nin bunca yıl boş yere ailesine düşmanlık yaptığını anlayıp bu durum hoşuna gider.

Maraşlı, Nevzat’la buluşup kafa dağıtır. Hilal, oraya gidip Maraşlı’yı geri döndürmek için konuşur. Ona Mahur’un neden bu kadar önemli olduğunu sorar. Oda, Mahur’u çok sevdiğini söyler. Hilal, Maraşlı’nın işe dönmeyeceğine ikna olur ve ona, bir daha istese de kızını göremeyeceğini söyler.

Necati, perişan halde eve döner ve vasiyetnamesini herkese açıklar. Maraşlı, Mahur’a nasıl bu işin içine girdiğini tek tek anlatır. Mahur, Maraşlı’yı kendi intikamı için kullandığı için affetmez. O sırada Mahur’a, babasının kiraladığı teknenin sahibi arar. Mahur, babası ve abisinin sağ olduğunu anlayıp Maraşlı’yla birlikte yola çıkar.

Necati, Savaş’ın yanına gider. Savaş, onun kendi kardeşi olmadığını Azizi’in yıllar önce DNA testi yaptırdığını söyler. Necati ona, bunun doğru olamayacağını söyler. Savaş, Necati’yi öldürmek için silahını onun kafasına doğrultur. Tam tetiği çekeceği sırada Suat, onu bayıltır ve Necati’ye bir can borcu olduğunu söyleyip onu kurtarır.

Hilal, Maraşlı’nın gizli yerini evraklarla birlikte ateşe verdirir. Necati, Savaş’ın söylediklerinin doğru olduğunu söyler. Maraşlı Mahur’la birlikte, onun babası ile kardeşini bulmak için harekete geçer. Necati, Savaş’ı arayıp ailesine zarar vermemesi için yalvarır.

Maraş’ı bulan Necati, elindeki DNA testiyle babasıyla kardeşini kurtarmak için yola çıkar. Ona, kendisini kandırdıklarını söyleyip kendisine yardım etmesini ister. Maraşlı, Necati’ye güvenmesi de ona yardım eder. İçeri girdiğinde Savaş’ın tuzağına düşer.

Bayılan Maraşlı, kendisine geldiğinde elinde bıçakla bulunur. İlhan ile Aziz’in ise, öldüğü anlaşılır. Maraşlı, Aziz ile İlhan’ı öldürmek suçundan tutuklanır. Haberi televizyondan izleyen Mahur, sinir krizleri geçirir. Maraşlı, müebbet hapis cezası yer.

Mahur, Maraşlı’yı anlayıp onu ceza evinde görüşe gider. Onun eline verdiği araba plakasıyla, her şeyi başlatanın Necati abisinin olduğunu anlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler